Наші профі. ПФЛ: Роман Кузьмин відзначився дублем (+ ВІДЕО)

Футбол

Огляд виступів прикарпатських профі у ПФЛ.

Перша ліга. Група “Чемпіонська”. 9 тур
“Агробізнес”
 Волочиськ – СК “Полтава” – 3:1
Роман Кузьмин (А) 
відіграв весь матч і на 25-ій та 35-ій хвилинах відзначився голами. Дмитро Шостак (А) увійшов у гру на 73-ій хвилині і в доданий арбітром час отримав попередження. Микола Квасний (А) залишився на лаві для запасних.

Головним героєм зустрічі “Агробізнеса” та “Полтави” став півзахисник Роман Кузьмин. Півоборонець волочиської команди протягом 10 хвилин оформив дубль, який у підсумку і допоміг господарям святкувати перемогу – 3:1. Також участь у матчі взяв Дмитро Шостак, який з’явився на полі в середині другої половини і напрацював на попередження. Завдяки перемозі “Агробізнес” піднявся на шосту сходинку турнірної таблиці.

Відеоогляд матчу (голи Кузьмина з 1:39):


“Карпати” Львів – “Лівий берег” Київ – 3:3
Тарас Саків (К) відіграв весь матч.

“Розтринькали” переможні 3:0 у звітному турі львівські “Карпати”, які розписали мирову з київським “Лівим берегом” – 3:3. У складі “зелено-білих” Тараса Саків відіграв весь матч. В останньому турі на львів’ян очікує вирішальна битва за “золото” – команда в гостях зустрінеться з “Інгульцем”, що відстає від “Карпат” всього на один заліковий пункт.

Перша ліга. Група “Вибування”. 9 тур
“Діназ” Вишгород – “Металіст” Харків – 0:0
Віталій Федорів (М) відіграв весь матч.

Нічия харківського “Металіста” у Вишгороді (0:0) стала для харків’ян знаковою – команда піднялась на п’яту позицію і залишила зону плей-аут. Оборонець “металістів” Віталій Федорів відіграв всі 90 хвилин.

ФК “Чернігів-ШВСМ” Чернігів  – “Нива” Тернопіль – 3:3
Віталій Жупанський (Н) 
залишився на лаві для запасних.

Знову без ігрового часу у Першій лізі залишається Віталій Жупанський. На вихідних його “Нива” без участі нашого земляка розписали супергольову мирову з ФК “Чернігів-ШВСМ” – 3:3. Тернополяни перед заключним туром посідають третю сходинку у групі “Вибування”.

“Кремінь” Кременчук – ФК “Хуст” – 1:0
Владислав Марій (Х) не потрапив до заявки на матч.

Поки не дебютував у новій команді Владислав Марій, який все ще очікує на свій шанс у складі “Хуста”. Тим часом, “містяни” зазнали другої поспіль поразки, в гостях програвши “Кременю” (0:1). Клуб із Закарпаття попри поразку зберіг за собою четверту сходинку таблиці.

“Гірник-Спорт” Горішні Плавні – “Буковина” Чернівці – 2:3
Андрій Андрейчук (Б) вийшов у стартовому складі і був замінений на 75-ій хвилині.

Чернівецька “Буковина” мчить до тріумфу у групі “Вибування”. Цього разу Андрій Андрейчук і Ко в гостях дотиснули “Гірник-Спорт” – 3:2. Наш земляк вийшов на поле зі стартових хвилин. “Буковина” за тур до фінішу сезону посідає перше місце у групі і випереджає найближчого переслідувача “Поділля” на два очки.

“Металург” Запоріжжя – “Поділля” Хмельницький – 1:0
Дмитро Гуменяк (М) 
вийшов у стартовому складі, на 34-ій хвилині отримав попередження і був замінений у доданий арбітром до другого тайму час. Іван Оробець (П) і Максим Куліш (П) відіграли весь матч.

Запорізький “Металург” вперше за багато турів піднявся із зони вильоту. Сталось це завдяки домашній перемозі запоріжців над “Поділлям” – 1:0. Дмитро Гуменяк, Іван Оробець та Максим Куліш вийшли з перших хвилин у складах своїх команд. За підсумками туру “Металург” йде шостим і зараз перебуває у зоні плей-аут, тоді як “Поділля” втратило лідерство і зараз програє “Буковині” вже два очки.

Друга ліга. 2 тур
ФК “Кудрівка” – “Карпати-2” Львів – 1:2
Віталій Катрич (К-2) відіграв весь матч. Дмитро Рожко (К-2) вийшов у стартовому складі і був замінений на 81-ій хвилині. Володимир Савчин (К-2) та Михайло Хромей (К-2) не потрапили до заявки на матч.

Дублери “Карпат” на фініші сезону знову перемогли, в гостях обігравши “Кудрівку”. Із квартету наших земляків участь у перемозі “зеено-білих” взяли лише Віталій Катрич та Дмитро Рожко. “Карпати-2” піднялись на п’яту позицію турірної таблиці, випереджаючи “Скалу 1911” лише за додатковими показниками.

Друга ліга. 29 тур
ПФК “Звягель” – “Скала 1911” Стрий – 1:0
Богдан Оринчак (З) вийшов у стартовому складі і був замінений на 66-ій хвилині. Іван Пастух (С1911) та Андрій Боднарук (С1911) не потрапили до заявки на матч.

Справжній двобій у 29-му турі Другої ліги видали “Звягель” та “Скала 1911”. Протягом всього поєдинку командам ніяк не вдавалось вікрити лік голам і лише в доданий арбітром до другого тайму час єдиний влучний удар Кисленка приніс перемогу господарям – 1:0. У складі “містян” Богдан Оринчак вийшов з перших хвилин, а Андрій Боднарук та Іван Пастух були відсутні в заявці гостей. “Звягель” наразі посідає друге місце Другої ліги і вже точно зіграє у стикових матчах за вихід до Першої ліги, тоді як підопічні Михайла Басараба йдуть шостими.

“Дружба” Мирівка – “Рух-2” Львів – 1:1
Денис Хмельовський (Р-2) вийшов у стартовому складі і був замінений на 79-ій хвилині.

Дублери “Руху” на вихідних стали авторами головної сенсації – “жовто-чорні” з Денисом Хмельовським у складі дали бій третій команді турніру “Дружбі” (1:1). “Рух-2” перед останнім туром ділить восьму-дев’яту позиції разом з вінницькою “Нивою”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *