В Івано-Франківську відбувся дитячий фестиваль “Відкриті уроки футболу”

Футбол

Соціальний проєкт “Відкриті уроки футболу”, який реалізується Українською асоціацією футболу, завітав до Івано-Франківська. Чудовий футбольний захід для спілкування та встановлення дружніх зв’язків між дітьми відбувся 24 вересня на місцевому стадіоні “Хет-Трик Арена” за підтримки Івано-Франківська обласної асоціації футболу. У заході взяла участь консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Іванна Поліник.

Учасниками проєкту стали 72 дитини, серед яких діти з особливим освітніми потребами, діти внутрішньо переселених осіб, позбавлені батьківського піклування та діти військовослужбовців.

За традицією, розпочали з урочистої церемонії відкриття під Гімн України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх героїв України, які віддали найдорожче за майбутнє нашої неньки. Після урочистої частини стадіон був повністю переданий у розпорядження дітлахів.

Фестиваль розпочався з динамічної розминки. Далі команди розійшлися по секторах, на які було поділене футбольне поле. Усі мали змогу почергово займатися під керівництвом інструкторів-волонтерів на кожному із секторів. Виконання різноманітних спеціальних вправ перетворило дійство на масштабний фізкультурно-спортивний захід, усмішки дітей стали найкращою нагородою всім, хто доклався до його організації.

Учасники футбольного свята отримали незабутні враження, чудові емоції та досвід. А ще отримали радість від гри. Завдяки таким проєктам, ми вчимо наших дітей отримувати задоволення від участі, показуємо можливість весело провести час в колі друзів. А це найважливіше у наш час, час насичений різноманітними гаджетами.

На завершення кожна дитина отримала від організаторів диплом учасника й ексклюзивну футболку від УАФ. Найголовніше, що дітлахи відчули себе в безпеці, приємно та з користю для здоров’я провели час разом.

А найбільшу вдячність, звісно ж, ми висловлюємо нашим захисникам та захисницям, завдяки мужності яких ми маємо змогу проводити такі заходи!

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу, ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *