Олег Кос, Ярослав Пархуць і Богдан Оринчак – у символічній збірній 1-го раунду Кубка України

Футбол

Сайт SportArena.com називає символічні збірні й індивідуальні номінації в усіх лігах – а із сезону 2024/25 вривається і в Кубок України. Розпочинаємо з команди-мрії першого попереднього раунду. Приємно, що після виїзної перемоги над “Ужгородом” (4:0) до числа найкращих гравців увійшов 25-річний нападник івано-франківської команди Олег Кос, в активі якого два забиті м’ячі. Також до символічної команди потрапили двоє футболістів городенківського “Пробою” – Ярослав Пархуць і Богдан Оринчак, які зробили чималий вклад у впевнену перемогу над “Хустом”.

Нападник – Олег Кос (Прикарпаття)

ФК Ужгород щойно повернувся в змагання ПФЛ, та ще й у молодому складі. Звісно, перехвалювати Прикарпаття не будемо. Проте в першолігівців знайшовся гравець, для якого особливо важливо було вистрелити в першому матчі нового сезону. Нападник Кос спочатку замкнув зблизька прекрасну передачу Цюцюри, відкривши рахунок, а пізніше на межі офсайду замкнув на дальній подачу Француза після розіграшу кутового.

Правий захисник – Ярослав Пархуць (Пробій)

Пробій – дебютант професіонального футболу, проте на зіграності та на власному полі не просто вибив із змагань вищих за рангом, а розгромив їх! Особливо сильно проти ФК Хуст працювала зв’язка Я.Пархуць – Сікач на правому фланзі. Ярослав із захисту встиг віддати одну гольову та одну передгольову передачі. А ще – це відомий претендент на звання «Найкраща борода українського футболу».

Лівий півзахисник – Богдан Оринчак (Пробій)

Ставимо ліворуч універсала городенківського клубу. Дубль оформив Оринчак у дебютному матчі за Пробій, у різному стилі, але по-бомбардирськи, замикаючи передачі Я.Пархуця та Сондея. Можна сказати, ці два голи Богдана вже в розпал першого тайму нокаутували ФК Хуст – рахунок більше не змінювався.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *