Наші профі. Жінки: феєричний старт “Житлобуду-2”

Футбол

Роксолана Кравчук та Вероніка Андрухів відзначились дублями вже у стартовому турі Вищої ліги, дебют Соломії Гошій відкладено – про це і не тільки розповімо в традиційному огляді “Наші профі. Жінки”.

ВИЩА ЛІГА. 1 ТУР

“Жилобуд-2” Харків – “ЕМС-Поділля” Вінниця – 8:0
Вероніка Андрухів (Ж-2) відіграла весь матч і на 21-й та 37-й хвилинах відзначилась голами. Роксолана Кравчук (Ж-2) вийшла у стартовому складі, на 17-й та 39-й хвилинах відзначилась голами і була замінена на 46-й хвилині. Марія Вінтоняк (Ж-2) увійшла у гру на 46-й хвилині.

У матчі-відкритті нового сезону Вищої ліги чемпіонату України серед жіночих команд срібний призер “Житлобуд-2” з Харкова “покуражився” над вінницьким “ЕМС-Поділлям” – 8:0. Дублями у складі переможниць відзначились Вероніка Андрухів та Роксолана Кравчук, яка записала до свого активу перший м’яч сезону 2021/22. Третя наша краянка Марія Вінтоняк увійшла у гру по перерві, замінивши Роксолану Кравчук.

“Атекс” Київ – ЖФК “Маріуполь” – 0:4
Марина Погрібняк (М) увійшла у гру на 46-й хвилині.

З позитивної ноти розпочав новий сезон і “Маріуполь”, честь якого захищає вихованка франківської ДЮСШ №3 Марина Погрібняк. У переможній грі проти новачка змагань “Атекса” (4:0) Марина увійшла у гру на старті другого тайму

“Восход” Стара Маячка – ЖФК “Кривбас” Кривий Ріг – 1:1
Соломія Гошій (В) залишилась на лаві для запасних.

Серйозні кадрові перетрубації пережив бронзовий призер минулого сезону “Восход”, який вже в першому турі втратив очки у протистоянні з криворізьким “Кривбасом” – 1:1. Півзахисниця Соломія Гошій так і не дебютувала у складі “восходівок”, спостерігавши за грою з лави для запасних.

ЖФК Колос” Ковалівка – “Ладомир” Володимир-Волинський – 0:1
Мар’яна Іванишин (К) відіграла весь матч. Христина Перевізник (Л) відіграла весь матч і на 89-й хвилині отримала попередження. Даяна Семків (Л) відіграла весь матч і на 68-й хвилині отримала попередження. Катерина Боклач (Л) залишилась на лаві для запасних.

Доволі несподівано завершився матч у Ковалівці, де “Ладомир” мінімально здолав дебютанта Вищої ліги “Колос” – 1:0. У звітно протистоянні Мар’яна Іванишин (“Колос”), Христина Перевізник та Даяна Семків (“Ладомир”) провели всі 90 хвилин, тоді як голкіперка гостей Катерина Боклач залишилась на лаві для азпасних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *