«Полісся» – «Прикарпаття». Анонс матчу 8-го туру

Футбол

Восьмий тур першолігового чемпіонату буде розбитий одразу на чотири ігрові дні. Суботню програму відкриє поєдинок у Житомирі, де місцеве “Полісся” прийматиме івано-франківське “Прикарпаття”. Початок о 13:15. Пряма трансляція на ютуб-каналі ПЕРША ЛІГА.

У турнірній таблиці суперників розділяють всього два очки – четверта команда (12) проти сьомої (10). Івано-франківці вже три матчі не програють, зігравши внічию з “Волинню” (1:1) і перегравши “ВПК-Агро” (1:0) та “Краматорськ” (2:0). Окрім останніх успіхів в чемпіонаті підопічні Олега Рипана пробилися до 1/16 фіналу Кубка України, де 23 вересня вдома зіграють з одеським “Чорноморцем”

А от “Полісся” припинило боротьбу за кубковий трофей, поступившись у 3-му попередньому раунді столичній “Оболоні” (0:1). І чемпіонат житомирці розпочали невдало, зазнавши двох поспіль поразок від “Ниви” (0:1) і “Гірника-Спорту” (0:2). Далі були дві перемоги – над “Кременем” (3:0) та “Агробізнесом” (1:0), і знову невдача – на виїзді з “Поділлям” (0:1). Останні дві гри підопічні Юрія Калитвинцева виграли з різницею у 2 м’ячі – з “Альянсом” (3:1) та “Ужгородом” (1:3).

Суботня гра стане шостою в новітній історії протистоянь цих суперників. Раніше у Другій лізі 2017/18 обидві команди перемагали вдома: “Прикарпаття” двічі було сильнішим в Івано-Франківську – 2:0 і 3:2, а “Полісся” виграло у Коростені – 2:0. Минулого сезону команди двічі не виявили сильнішого, дограючи в меншості і на полі столичного НТК ім. Баннікова (1:1), і на івано-франківському стадіоні “Рух” (1:1).

11 вересня суперники зіграють черговий “матч за 6 очок”. Яким вийде чергове “жовто-зелене дербі”? Запрошуємо вболівальників подивитися трансляцію на великому екрані і підтримати МФК “Прикарпаття”! Традиційна фан-зона вже звично діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 8 тур
«Полісся» (Житомир) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

11 вересня 2021 року. Житомир, центральний стадіон “Полісся” – 13:15
Арбітр: Д.Кривушкін (Харків). Асистенти арбітра: П.Котубей (Закарпатська обл.), В.Шланчак (Черкаська обл.)
4-й арбітр: Т.Панасюк (Бердичів). Спостерігач арбітражу: Ю.Скорейко (Чернівці).

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *