Перший тиждень підготовки «Прикарпаття» завершило двома спарингами

Футбол

25 січня івано-франківська команда розпочала підготовку до весняної частини сезону, активно працюючи на втягуючому зборі у режимі дворазових тренувань.

Тижневий цикл підопічні Олега Рипана завершили одразу двома недільними спарингами, які відбулися у форматі “2 тайми по 35 хвилин” на штучному полі “Хет-трик Арени”. 

У цих поєдинках “Прикарпаття” зіграло двома різними складами з багатьма замінами, оскільки зараз на перегляді перебуває чимало молодих футболістів, яким був наданий шанс проявити свої ігрові якості у контрольних іграх. Суперниками івано-франківців стали земляки з “Прикарпаття-Тепловика”, який цього сезону дебютували в чемпіонаті ААФУ, та учасник аматорського чемпіонату області – коломийський “Варатик”.

У першому матчі “Прикарпаття-Тепловик” зусиллями Тринчука відкрило рахунок, однак майже одразу першолігова команда зрівняла цифри на табло, а згодом і вийшла вперед – відзначилися Назарій Воробчак (з пенальті) і Роман Дитко. По перерві Воробчак оформив “дубль” та встановив остаточний підсумок – 3:1.

Перший тайм другого спарингу з “Варатиком” завершився без взяття воріт, а вже після перерви у воротах коломиян побувало три “сухі” м’ячі. На 52-й хвилині Михайло Писко чітко реалізував 11-метровий, після чого авторами ще двох голів “Прикарпаття” стали два гравці на перегляді – 3:0.

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – 3:1 (2:1)
Голи: Воробчак (25, пен., 58), Дитко (32) – Тринчук (22)

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Варатик» (Коломия) – 3:0 (0:0)
Голи: Писко (52, пен.), гнп (56), гнп (68)

Перші повноцінні контрольні матчі під час зимового антракту “Прикарпаття” зіграє 10 і 11 лютого на “Хет-трик Арені”. До Івано-Франківська завітають першолігові суперники – хмельницьке “Поділля” та волочиський “Агробізнес”. Початок обох поєдинків о 14-й годині.

МФК “Прикарпаття”

1 thought on “Перший тиждень підготовки «Прикарпаття» завершило двома спарингами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *