ФА Прикарпаття показала як проходять тренування під час війни

Футбол

На новому футбольному полі в мікрорайоні Пасічна щодня тренуються понад 300 юних футболістів.

Одними з таких є вихованці Футбольна Академія Прикарпаття. Як саме проводиться тренувальний процес завітали подивитись начальник відділу спорту Департаменту молодіжної політики та спорту Денис Рудницький та керівник благодійного фонду «Футбольні Таланти» Андрій Іванович.

Директор Академії Роман Будункевич зазначає, що зараз більша половина з тих, хто займається – це діти, які вимушено покинули свої домівки та переїхали до Івано-Франківська.

«Зважаючи на те, що в нашому регіоні відносно спокійно, ми відновили тренувальний процес, щоб діти мали рухову активність. До речі, тренуються разом з нами і дівчата, які захищали кольори провідних футбольних клубів України. Ми вдячні за підтримку міській владі, а також благодійному фонду «Футбольні Таланти», який створює комфортні умови для наших вихованців».

До речі, тренуються діти з дотриманням всіх вимог безпеки. Під час сигналу повітряної тривоги, вони одразу переміщуються в укриття, яке знаходиться зовсім поруч. Відтак, безпека вихованців – тут на першому місці.

Директор фонду Андрій Іванович розповів про те, ким саме опікується організація в даний момент. «Для нас важливо, щоб ті діти, які вимушено переїхали сюди, могли отримати якісні умови для своїх тренувань. Зараз наш фонд опікується більш, ніж 300 юними футболістами, а 43% яких – це внутрішньо-переміщені особи. Ми сприяємо, щоб всі вони отримали якісне харчування, проживання та комфортні умови для тренувань».

Віримо, що зовсім скоро буде наша перемога і дякуємо ЗСУ за можливість спокійно тренуватись! Саме такими були слова майбутніх зірок футболу по завершенні їхнього тренування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *