У Городенці провели перший в історії чемпіонат області з мінігандболу

Гандбол

Цими вихідними під егідою Управління спорту ОДА, обласної федерації гандболу, завдяки ЗСУ в Городенці,вперше в історії Прикарпаття відбувся чемпіонат області з мінігандболу.

В змаганнях взяли участь команди з Коломиї, П’ядиків, Рогатина, Івано-Франківська та дві команди господарок майданчика. Це були мішані команди з хлопчиків та дівчат, учнів 2013 – 2014 років народження. Ізюминкою баталій було те, що ігри проходили на майданчику розміром 20×15, зменшеним розміром воріт 1.60×2.40 та 5 метровим вортарським майданчиком. Поки,що в області таким майданчиком може похвалитися лише Городенка.

Характерно, що в цьому чемпіонаті переможцями були всі учасники, адже за правилами в мінігандболі місця не вмзначаються. Тому всі учасники отримали грамоти та медалі, і вже сьогодні майбутні чемпіони будуть милуватися своїми першими нагородами та омріювати своє спортивне сходження до найвищих висот у спорті… Під час запеклих баталій в залі тривала святкова атмосфера, лунала гучна підтримка своїх команд та кумирів, дітвора обмінювалася з новими друзями адресами і було видно, як від гри до гри покращувалася спортивна майстерність та зміцнювалася любов до гандбольного м’ячика…

А Городенка продовжує крокувати з гандболом і надалі. Вже 3 травня в місті відбудеться фестиваль гандболу для учнів 1×4 класів “ПЕРША ЛАСТІВКА”, комада дівчаток 2011- 2012 років з 5 по 7 травня буде брати участь у Всеукраїнському ткрнірі в Кам’янці Подільську, а вже 12 – 14 травня в Городенці пройде Всеукраїнський турнір серед дівчаток 2013 – 2014 р.н. пам’яті родоначальника гандболу в Городенці Володимиру БАТУРІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *