Автор першого хет-трику, ударна зв’язка “Галії” та знову тренер новачка – символічна збірна 2 туру Чемпіонату області

Футзал

SPORT.IF.UA презентує символічну збірну 2 туру Чемпіонату області з футзалу.

Протягом минулого тижня відбулись поєдинки 2 туру обласних змагань, тож ми продовжуємо визначати головні події та дійових осіб.

Символічна п’ятірка 2 туру Чемпіонату області

Голкіпер
Станіслав ОСТАП’ЮК (“Рух-Контиліум Груп” Івано-Франківськ)
Статистика: 1 матч (1 пропущений м’яч)
Потраплянь у збірну туру: 1

У футзалі впевнена гра голкіпера – це 85% успіху команди. Саме за таким принципом сьогодні перемагає голкіпер новачка чемпіонату “Руху-Контиліум Груп” Станіслава Остап’юка. У матчі здавалось би рівних суперників страж воріт “рухівців” надійно відіграв на лінії і його команда святкувала дебютну перемогу на найвищому обласному рівні.

Універсали
Владислав БЛОНСЬКИЙ (“Галія” Івано-Франківськ)
Статистика: 2 матчі (1 гол, 3 асисти)
Потраплянь у збірну туру: 1

Найбільш ударною зв’язкою ігрового тижня став дует Владислава Блонського та Ярослава Сем’янчука з “Галії”, який створив усі три голи команди у поєдинку з дублерами “Урагану”. Зокрема, Владислав відкрив лік голам, чудово виконавши штрафний удар, а у другому таймі у потрібний момент двічі асистував партнеру по команді. Відзначимо, що у рейтингу асистентів Блонський увійшов до трійки лідерів сезону.

Андрій КОВАЛЬЧУК (“Фурнітура-Експрес 24” Коломия)
Статистика: 2 матчі (3 голи, 1 асист)
Потраплянь у збірну туру: 1

У 2 турі шанувальники футзалу стали свідками першого хет-трику в обласних змаганнях. Його автором став універсал “Фурнітури-Експрес 24” Андрій Ковальчук, який тричі розписався у воротах земляків з “Варатика”. Разом з тим гравець одного разу асистував Ігорю Крамару і за рейтингом ефективності (3 голи + 1 асист) беззаперечно виборов звання найкориснішого гравця туру.

Андрій ДРЕКАЛО (“Рибак-АСК” Ямниця)
Статистика: 1 матч (1 гол)
Потраплянь у збірну туру: 1

Ямницький “Рибак-АСК” стартував у розграші чемпіонату області з впевненої перемоги над “Реверою”. Зважаючи на щільний графік ігор, команда Івана Скіцка у звітному протистоянні виступала трьома четвірками, а найбільш активним у складі “рибаків” був Андрій Дрекало, який підбив остаточні 3:0 на користь номінальних господарів. Універсал встигав працювати як в атаці, так і в обороні, а його м’яч видався доволі ефектним.

Ярослав СЕМ’ЯНЧУК (“Галія” Івано-Франківськ)
Статистика: 2 матчі (2 голи)
Потраплянь у збірну туру: 1

Звісно, ми не могли оминути увагою гравця “Галії” Ярослава Сем’янчука. У поєдинку проти “ураганівців” Ярослав оформив чи найшвидший дубль в поточному сезоні – протягом хвилини двічі опинився у потрібний час та у потрібному місці і приніс своїй команді три очки.

Тренер туру
Сергій ШПІЛЬЧАК (“Рух-Контиліум Груп” Івано-Франківськ)
Статистика: 2 матчі (1 перемога, 1 поразка)
Потраплянь у збірну туру: 1

Вдруге поспіль у номінації “Тренер туру” перемагає керманич новачків обласного футзалу. Цього разу луареатом став головний тренер “Руху-Контиліум Груп” Сергій Шпільчак. Після безгольового першого тайму в Коломиї (0:0) наставник зумів правильно налаштувати своїх підопічних, які перевернули все на свою користь по перерві та здобули дебютну перемогу у чемпіонаті області.


Головні події 2 туру Чемпіонату області

Гол туру
Андрій ДРЕКАЛО (“Рибак-АСК” -> “Ревера”)

У звітному турі було забито 20 м’ячів, серед яких хочемо відзначити лише один. Це влучний удар Андрія Дрекала – універсал “рибаків” накрутив двох суперників і потужно пробив у дальну дев’ятку воріт “Ревери”.


Сейв туру
Владислав БАЛАН (“Рибак-АСК” Ямниця)

Серед усіх сейвів голкіперів відзначимо порятунок воріт від стража воріт “Рибака-АСК” Владислава Балана. Балану вдалося впоратись з потужним і разом з тим підступним ударом зі штрафного у виконанні “реверівця” Сергія Ярмака.


Асистент туру
Василь БЛАЩУК (“Фурнітура-Експрес 24” Коломия)

Універсал “Фурнітури-Експрес 24” Василь Блащук у коломийському дербі став автором непересічного досягнення, віддавши три (!) результативні асисти на партнерів по команді. І завдяки цьому разом з одноклубником Крамарем та Блонським з “Галії” наразі перебуває на вершині рейтингу асистентів.

Комбінація туру
Блонський-Горбатий-Блонський-Сем’янчук (“Галія” Івано-Франківськ)

Третій гол франківської “Галії” забитий із зразкової контратаки. Шість дотиків, троє учасників і холоднокровне завершення “як книжка пише”. Дивимось і насолоджуємось!


Індивідуальна статистика після 2 туру чемпіонату області

Кращі бомбардири:
1. В. Іваничук, І. Крамар, А. Ковальчук (усі – “Фурнітура-Експрес 24”) – по 3 голи;
2. Р. Кордоба (“Пробій”), В. Блащук, Р. Гаврилюк (обидва – “Фурнітура-Експрес 24”), І. Головатюк (“Варатик”), Я. Сем’янчук (“Галія”), С. Димидюк (“Рух-Контиліум Груп”) – по 2 голи.

Кращі асистенти:
1. І. Крамар, В. Блащук (обидва – “Фурнітура-Експрес 24”), В. Блонський (“Галія”) – по 3 асисти;
2. В. Назарійчук (“Варатик”) – 2 асисти.

Кращі за ситемою гол+пас:
1. І. Крамар (“Фурнітура-Експрес 24”) – 6 (3 голи + 3 асисти);
2. В. Блащук (“Фурнітура-Експрес 24”) – 5 (2+3);
3. А. Ковальчук (“Фурнітура-Експрес 24”) – 4 (3+1);
4. В. Блонський (“Галія”) – 4 (1+3).

Автоголи:
1. В. Назарійчук (“Варатик”), Є. Зеленчук (“Ревера”) – по 1 автоголу.

Андрій МОКЛЯК, SPORT.IF.UA

1 thought on “Автор першого хет-трику, ударна зв’язка “Галії” та знову тренер новачка – символічна збірна 2 туру Чемпіонату області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *