Наші профі. Підсумки півріччя: Друга ліга ПФЛ

Футбол

Продовжуємо підбивати підсумки виступів наших футболістів. Цього разу мова піде про представників Прикарпаття у Другій лізі ПФЛ.

Богдан Оринчак (ПФК “Звягель”)
15 матчів в лізі (4 голи, 1 попередження), 3 матчі в кубку


Півзахисник Богдан Оринчак влітку поповнив ряди друголігового ПФК “Звягель”. У новій команді футболіст відіграв 18 матчів, половину з яких розпочинав у стартовій одинадцятці, забивши при цьому 4 м’ячі. Клуб із Житомирщини за підсумками футбольної осені підтвердив свої чемпіонські амбіції, посівши першу сходинку таблиці і примірявши звання “зимового чемпіона” Другої ліги.

Михайло Басараб (“Скала 1911” Стрий)
9 матчів в лізі (4 перемоги, 5 поразок)


Прикарпатський фахівець Михайло Басараб по ходу осінньої частини сезону очолив стрийську “Скалу 1911” у статусі виконувача обов’язків головного тренер. Всього під орудою керманича стрияни провели дев’ять матчів, в яких здобули чотири перемоги та зазнали п’ятьох поразок. Також Басараба двічі визнавали кращим тренером туру у Другій лізі. Тож не дивно, що наприкінці листопада клуб повідомив про повноцінне призначення Басараба головним тренером команди.

Іван Пастух (“Скала 1911” Стрий)
15 матчів в лізі (3 попередження), 3 матчі в кубку (2 голи)


Після річної паузи захисник Іван Пастух повернувся на професіональний рівень, уклавши контракт з новачком Другої ліги “Скалою 1911”. У новій команді оборонець забронював за собою місце в основі і протягом осінньої частини сезону зіграв у 18 матчах, забивши при цьому 2 голи у кубку країни. Стрияни пішли на зимову перерву на п’ятому місці з непоганими шансами поборотись за медалі змагань.

Дмитро Гуменяк (“Скала 1911” Стрий)
5 матчів в лізі (1 попередження)


Ще одним новачком стриян став півзахисник Дмитро Гуменяк. 22-річний футболіст взяв участь у 5 матчах “Скали 1911” і лише у двох з них виходив зі стартових хвилин.

Ігор Ощипко (“Карпати-2” Львів)


Приарпатський фахівець Ігор Ощипко наприкінці серпня увійшов до тренерського штабу “Карпат-2” у статусі помічника головного тренера команди Романа Гнатіва. Перебрався до Львова наставник з “Благо-Юності”, яку готував до старту у чемпіонаті Івано-Франківщини.

Віталій Катрич (“Карпати-2” / “Карпати” Львів)
16 матчів в лізі (1 гол, 6 попередження) / 1 матч в кубку


Найбільше ігрового часу на полі у складі львівських “Карпат-2” провів Віталій Катрич. В активі 18-річного оборонця 1619 хвилин у “зелено-білій” футболці – 16 матчів у Другій лізі та повний кубковий поєдинок проти “Прикарпаття” за основу львів’ян. Дублери “Карпат” є середняками ліги – в активі команди 24 залікові пункти і сьома позиція турнірної таблиці.

Володимир Савчин (“Карпати-2” / “Карпати” Львів)
15 матчів в лізі (4 попередження, 1 вилучення) / 1 матч в кубку (1 попередження)


Основним у складі відновленого дублюючого складу “карпатівців” став і ще один захисник Володимир Савчин. Всього наш земляк відіграв у 16 матчах осінньої частини сезону – 15 у Другій лізі та дебютував за основний склад у вже згаданому кубковому двобою.

Дмитро Рожко (“Карпати-2” / “Карпати” Львів)
14 матчів в лізі (3 попередження) / 1 матч в кубку


Ще одним дебютантом “Карпат” восени став Дмитро Рожко. В активі юного півзахисника 14 матчів за “Карпати-2”, а також один кубковий матч проти земляків з “Прикарпаття”.

Читайте також:
Наші профі. Підсумки півріччя: Угорщина, Кіпр, Польща

1 thought on “Наші профі. Підсумки півріччя: Друга ліга ПФЛ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *