Наші профі. Підсумки півріччя: юнацька ліга УПЛ U-19

Футбол

Черговий підсумковий матеріал про виступи наших футболістів у першому півріччі сезону 2023/24. Цього разу розповімо про наших юних талантів в юнацькій лізі УПЛ.

Владислав Калин (“Динамо” U-19 Київ)
10 матчів в лізі (1 гол), 1 матч в Першій лізі U-19 (1 гол)


Півзахисник Владислав Калин влітку поповнив ряди дублюючого складу київського “Динамо”, перебравшись до столиці з луганської “Зорі”. У новому клубі юний футболіст поки не потрапляє до основи – всього в сезоні провів 11 матчів, три з яких розпочинав з перших хвилин і двічі відзначився голами. За підсумками першої частини сезону “Динамо” очолює чемпіонат U-19, випереджаючи найближчих переслідувачів з “Дніпра-1” на один пункт.

Денис Шайда (“Рух” U-19 / “Рух-2” Львів)
14 матчів в лізі (3 попередження), 4 матчі в Юнацькій лізі УЄФА / 5 матчів в Другій лізі (1 попередження)


Нападник “Руху” Денис Шайда цьогоріч дебютував у єврокубках, взявши участь у всіх чотирьох матчах “рухівців” у Юнацькій лізі УЄФА, а також відіграв 19 поєдинків у чемпіонаті U-19 та Другій лізі. Юніори “Руху” наразі посідають четверту сходинку юнацької ліги УПЛ і навесні продовжать боротьбу за медалі змагань.

Павло Багрій (“Верес” U-19 Рівне)
17 матчів в лізі (3 голи, 3 попередження)


Вихованець СДЮСШОР “Прикарпаття” Павло Багрій свою професійну кар’єру розпочав у складі рівненського “Вереса”. У новій команді 18-річний захисник став основним на своїй позиції і взяв участь у всіх 17 матчах “червоно-чорних”, забивши при цьому 3 м’ячі у ворота суперників. Юніори “Вереса” за підсумками футбольної осені йдуть на одинадцятому місці турнірної таблиці.

Віталій Рожко (ФК “Минай” U-19)
13 матчів в лізі (1 гол)


Ще одним дебютантом у професійному футболі став Віталій Рожко, який перебрався до складу “Миная”. В осінній частині сезону Віталій провів 11 поєдинків, в яких відзначився одним забитим м’ячем. “Минай” U-19 перебуває на тринадцятій сходинці чемпіонату юніорів.

Читайте також:
Наші профі. Підсумки півріччя: Друга ліга ПФЛ
Наші профі. Підсумки півріччя: Угорщина, Кіпр, Польща

2 thoughts on “Наші профі. Підсумки півріччя: юнацька ліга УПЛ U-19

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *