Чемпіонат області. Благо-Юність – Карпати (Кути) – 5:0

Футбол

Вчора, 11 вересня, на “Blago-арені” відбувся поєдинок 4 туру чемпіонату Івано-Франківської області з футболу.

“Blago-Юність” у домашньому поєдинку приймала команду “Карпати” Кути.

Активнішими на початку поєдинку виявилися господарі поля, які практично одразу й захопили ініціативу, створюючи небезпеку в карному майданчику гостей.

Така ініціатива призвела до взяття воріт на 11 хвилині зустрічі: футболіст команди гостей зіграв рукою у штрафному, а рефері, відповідно, покарав його назначивши одинадцятиметровий. Відкрив рахунок у матчі Андрій Вацеба, реалізувавши пенальті.

Господарям поля одного взяття воріт виявилося мало й вже за 4 хвилини у воротах “карпатівців” відзначився наш Турчанський, котрий здорово пробив м’яча під перекладину після передачі з правого флангу від Долотка.

Після гольового потрясіння команда “Карпати” Кути неначе трохи отямилась і почала створювати хоча б якісь моменти, проте ворота нашого Семеніва вразити їм не вдалося (не враховуючи забитого м’яча після свистка арбітра).

Під кінець першої половини зустрічі гра значно вирівнялась, обидві команди мали ще кілька хороших нагод змінювати рахунок на табло.

Своєю нагодою скористався наш Вацеба Андрій на 46+ хвилині. Гравці “Карпат” знову наварили каші у штрафному майданчику й за гру рукою арбітр знову ж таки їх покарав призначаючи пенальті. “Blago-Юність” забиває гостям “круглого” у роздягальню й з впевненим рахунком 3:0 йде на перерву перепочити.

На початку другого тайму чудовий момент був у гравців “Blago-Юності”, які не змогли витягти максимум з виходу сам на сам з кіпером суперника.

Далі – доволі спокійна гра між командами. Господарі поля хоч і впевнено вели в рахунку, продовжували організовувати атаки, дальні удари й небезпеку в карному майданчику опонентів.

На 82 хвилині у воротах суперника відзначився Кукурудз Андрій, а на 86 хвилині матчу рахунок до розгромного довів Герин Назар, якого на побачення з кіпером вивів той самий Кукурудз.

5:0, розгромна перемога вдома після доволі сумного матчу у Луцьку.

“Blago-Юність” – “Карпати” Кути 5:0

Голи: Вацеба 11′, Турчанський 15′, Вацеба 46+’, Кукурудз 82′, Герин 86′.

Стартовий склад: Семенів – Романчук – Подолюк (Канюк 46′) – Долотко – Турчанський (Гудак 46′) – Лаврук (Курташ 46′) – Вацеба – Танчин (Герин 46′) – Третяк – Москалик (Христонько 46′) – Павлюк (Кукурудз 59′).

Благо-Юність

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *