Друга ліга. «Карпати» – «Чернігів» – 1:1

Футбол

Новий тренер починає з нічиєї.

У Карлоса Інарехоса було лише три дні, аби познайомитися з новою командою і спробувати прищепити гравцям своє бачення футболу. Ймовірно, саме тому, перший тайм «Карпат» проти «Чернігова» виглядав доволі сумбурним, що й призвело до прикростей.

Уже в дебюті матчу, під час штовханини у штрафному галичан, Вичижанін не дуже акуратно зіграв проти свого опонента, який підставив спину і після контакту упав. Суддя одразу ж призначив пенальті, який взявся виконувати Зенченко. Але пробити Зеленського не так просто – от і цього разу кіпер галичан вгадав напрямок польоту м’яча і намертво зафіксував його у нижньому куті.

Проте, гості таки забили, але вже під кінець першого тайму. «Карпати» обрізалися у центрі поля і пропустили швидкий випад гостей – у підсумку Кривобороденко точно пробив у дальній кут з близької відстані. Свої ж моменти господарі не реалізували, хоч їх вистачало під час доволі динамічної та активної гри.

По перерві карпатівці продовжили тиснути на ворота гостей, які за будь-яку ціну намагалися втримати прийнятний для себе результат. Але галичани таки свого досягли. Швидка перепасовка між Лебедем та Давідом у центрі поля закінчилася класним пасом аргентинця на Березу, який підключився по флангу. Якісна передача від останнього знайшла голову Сущака, який скористався невдалим виходом воротаря «Чернігова» – 1:1.

«Карпати» мали ще достатньо і часу, і моментів для того, щоб вирвати перемогу, але цього разу не склалося. Тож матч завершився внічию, яка більше влаштувала гостей, аніж господарів.

ФК “Карпати” (Галич)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *