Роман БАРЧУК: «Щодня працюю, щоб своїми голами приносити перемоги Прикарпаттю»

Футбол

Sport Arena та ПФЛ визначили героя 15-го туру Першої ліги 2021/22. Ним став форвард івано-франківців Роман Барчук, який поділився враженнями від перемоги над Альянсом (3:1), а також відзначив прогрес у результатах команди.

– Приємно вже вдруге в сезоні перемагати у цій номінації, – сказав гравець в інтерв’ю Sport Arena. – Проте, для мене результати команди завжди на першому місці, а особисті досягнення – це бонус.

– З якими очікуваннями підходили до матчу з Альянсом, який здивував всю футбольну спільноту?
– Альянс – хороша команда, з кваліфікованими виконавцями у складі. Розуміли, що гра буде складною, адже суперник дійсно зараз дивує усіх. Ми налаштовувалися лише на перемогу і досягнули своєї мети.

– На 17-й хвилині після вашої розрізної передачі відзначився Сондей. Награна комбінація?
– Варто відзначити якісне відкривання Сондея. Не можу сказати, що саме такі комбінації награємо. У тому епізоді все зробили вчасно і це принесло свій результат.

– Ще до перерви ви реалізували пенальті та збільшили перевагу Прикарпаття. Можете пригадати той епізод, адже саме ви заробили 11-метровий?
– Завжди хвилююся у таких моментах і вважаю, що це нормально. Зібрав всі нерви у кулак, був максимально зосереджений і удача посміхнулася мені. Щасливий, що зміг забити важливий м’яч.

– Після цього забитого м’яча стали грати розкутіше?
– Не відчували, що гра вже зроблена. Потрібно було докласти максимум зусиль у другому таймі, щоб здобути перемогу. Пропущені м’ячі додали спортивної злості та агресії Альянсу, тому нам було непросто. У таких матчах варто грати до останньої секунди.

– На 60-й хвилині після асисту Воробчака ви забили свій другий у матчі м’яч. Наскільки важливий для вас цей дубль у психологічному плані?
– Повторюся, що головним для мене є результати команди. Я щодня працюю для того, щоб своїми голами приносити перемоги Прикарпаттю. Я не вважаю себе героєм, адже без партнерів не зміг би досягнути такого результату. Почуваюся впевнено і сподіваюся, що у наступних матчах також продовжу забивати.

Прикарпаття зараз демонструє хорошу гру, яка дозволяє досягати позитивного результату. У цьому заслуга всіх гравців та тренерів, а також вболівальників, які нас підтримують.

– У наступному турі гратимете проти Ужгорода. Які очікування від матчу з останньою командою Першої ліги?
– У Першій лізі немає прохідних матчів. Всі можуть грати на рівних. Про недооцінку навіть мови не може бути. Суперника поважаємо, але нас влаштує лише перемога. Прикарпаття не збирається зупинятися на досягнутому.

БЛІЦ
Народився у Івано-Франківську
Вихованець ФК Прикарпаття
Перший тренер – Юрій Семенович Шайкін
Улюблений гравець – Джорджо К’єлліні
Мета у футболі – Прагну якомога довше отримувати задоволення від футболу.

Sport Arena

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *