У Івано-Франківську пройшов всеукраїнський турнір пам’яті ЗТУ Валерія Дем’янова

Бокс ТОП

В Івано-Франківську завершився всеукраїнський турнір пам`яті заслуженого тренера України Валерія Дем`янова.

Цього року змагання проводилися втринадцяте. У турнірі, що проходив у приміщенні Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, взяли участь 120 боксерів і боксерок. Серед міст-учасників були представлені: Маріуполь, Київ, Рівне, Хмельницький, Тернопіль, Городенка, Славута, Чемерівці, Кам’янець-Подільський, Ужгород, Іршава, Мукачево, Львів, Стебник, Стрий, Івано-Франківськ, Долина, Косово, Перегінське та Тисмениця.

За результатами турніру найкращий результат на змаганнях показали Івано-Франківська, Закарпатська та Хмельницька області.

Для довідки:

Заслужений тренер України Валерій Дем’янов був одним із засновників жіночого боксу в Україні, знаним фахівцем на Батьківщині та за кордоном.

Дем’янов виховав непересічних боксерів – чемпіонів світу, учасників Олімпійських ігор – і, задовго до того, як жіночий бокс став олімпійським видом, взявся працювати з дівчатами. Його вихованки теж дійшли до світових вершин. І ось уже втринадцяте в Івано-Франківську відбувається меморіал цього відомого наставника.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *