Володимир Шаран: “Після матчу з Ужгородом вирішили попрощатися з деякими новачками”

Футбол

Не всі потенційні новобранці змогли вразити наставника закарпатців.

Головний тренер Минаю Володимир Шаран прокоментував нічию (1:1) у контрольному матчі з Ужгородом.

Наставник закарпатської команди залишився незадоволеним діями деяких потенційних новачків, від співпраці з якими у клубі вирішили відмовитись.

“Для нас найголовніше, що гра відбулася. Я вдячний працівникам стадіону за те, що почистили поле після снігу. Безумовно, ця гра була підсумковою перед вильотом до Туреччини. У першому таймі ми переглядали новачків і з деякими вирішили попрощатися. Навіть із тими, хто у нас на контракті”, – сказав Шаран.

“У другому таймі я побачив агресивний футбол, націлений на атаку. Розумію, що суперник, можливо, не того рівня, але команда непогана. Отже, загалом я задоволений. Найголовніше – щоб не було травм. Зараз у нас буде три дні вихідних, а далі ми готуємось до Туреччини”.

Раніше повідомлялося, за закарпатський клуб переглядав півзахисників Андрія Кухарука та Дмитра Касімова, а також двох легіонерів із Литви та Сербії.

Sport Arena повідомляла, що поповнити Минай можуть правий захисник Роман Гагун, центрбек Олександр Аксьонов, а також півзахисник Єгор Твердохліб.

1 лютого команда Шарана продовжить підготовку до другої частини сезону на зборі у Туреччині. На зимову паузу Минай пішов на передостанньому місці у Прем’єр-лізі.

sportarena

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *