“UKD-Blago-Venta” достроково стали переможцями чемпіонату Івано-Франківська

ТОП Футзал

Наразі триває чемпіонат Івано-Франківська з футзалу й до його закінчення залишається зіграти ще один матч. Однак, підопічні Романа Москалика вже забезпечили собі чемпіонський титул достроково! 

Зігравши у 7 поєдинках з 8, команда «UKD-BLAGO-VENTA» втрачала очки тільки одного разу. Загалом, у підопічних граючого тренера Москалика 19 залікових балів, 6 перемог та 1 нічия. Команда відзначалась у воротах суперника 25 разів, пропускаючи при цьому тільки 5.

У бомбардирських перегонах футболісти нашої команди займають лідерські позиції: Дриган і Легкий мають у своєму активі по 5 забитих м’ячів, Москалик і Турчанський по 4.

Впродовж усіх поєдинків «UKD-BLAGO-VENTA» впевнено перегравала своїх суперників. Тут варто зазначити, що в команді грають професіонали своєї справи, котрі впевнено йдуть до своєї мети, а мета була одна – перемагати!

У першому турі чемпіонату міста з футзалу «UKD-BLAGO-VENTA» переграли НФК «Металіст» з рахунком 3:0, а у другому турі зустрілись з командою «M Group», де розписали нічию – 1:1.

У третьому турі змагань довелось докласти більше зусиль проти сильної команди «IFranko» й це допомогло здолати останніх з рахунком 2:3. Проти МФК «Зоря» у четвертому турі проблем у нашої команди теж не виникло, «сухі» 4:0.Поєдинок 5 туру проти «Рівери Січ» виявився надзвичайно видовищним, багатим на взяття воріт й закінчився з рахунком 2:6.

Шостий тур приніс команді «UKD-BLAGO-VENTA» зустріч з «Галією», яка видалась напруженою й надзвичайно важливою, адже це був матч за дострокове чемпіонство. Наші футболісти віддали всі свої сили та емоції, але воно було того варте, рахунок 2:0 й чергова перемога.

Наступним суперником у попередньому 7 турі стала команда ФК «Хриплин», однак і тут ніхто не зміг зупинити підопічних Москалика, які розбили свого суперника з рахунком 0:6.

Ну а ми нагадуємо вам, що вже цього четверга, 24 лютого, відбудеться фінальний матч за Кубок Івано-Франківська з футзалу! Команда «UKD-BLAGO-VENTA» зустрінеться з досвідченою й перспективною командою «M Group», щоб поборотися за ще один трофей!

Кубковий матч відбудеться О 19:00 в Муніципальному фізкультурно-оздоровчому центрі (М.Івано-Франківськ, вул. Симоненка, 13). Нас очікує сильний та цікавий поєдинок, не пропустіть! Прийдіть і підтримайте команду в запеклій боротьбі за Кубок міста! Онлайн-трансляція як завжди в Youtube. 

УКД-Blago-Venta

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *