Наші профі. Жінки: Роксолана Кравчук – чемпіонка Чехії!

Футбол

Чемпіонські вихідні для Роксолани Кравчук, гольовий дебют Вероніки Андрухів – про це і не тільки в огляд “Наші профі. Жінки”.

Чемпіонат Чехії. Плей-офф (1-4 місця). 17 тур
“Словацко” (Угерске Градіште) – “Славія” (Прага) – 0:2
Роксолана Кравчук (Сла) вийшла у стартовому складі і була замінена на 46-ій хвилині.

Празька “Славія” після дворічної паузи зуміла вибороти звання чемпіонок Чехії. Це стало можливим завдяки тріумфу “зіркових” у гостьовому матчі проти “Словацко” – 2:0. Нападниця “Славії” Роксолана Кравчук вийшла зі стартових хвилин і була замінена по перерві. Таким чином, Роксолана вже у першому своєму сезоні зуміла вибороти “золото” чемпіонату Чехії.

Молодіжний чемпіонат Чехії U-18. Плей-офф (1-4 місця). 17 тур
“Словацко” (Угерске Градіште) – “Спарта” (Прага) – 1:3
Даяна Семків (Сл) увійшла у гру на 79-ій хвилині.

Прикарпатська гравчиня Даяна Семків дебютувала в Молодіжному чемпіонаті Чехії. У матчі 3-го туру чемпіонського плей-офф Даяна відіграла трохи більше 10 хвилин, а її “Словацко” поступився одноліткам зі “Спарти” – 1:3. За три тури до завершення “Словацко” забронював за собою “бронзу” Молодіжного чемпіонату.

Чемпіонат Польщі. 17 тур
“Ґурнік” (Лєнчна) – “Тарнувія” (Тарнув) – 6:2
Катерина Боклач (Ґ) не потрапила до заявки на матч.

Реабілітувався за минулі невдачі “Ґурнік” з Лєнчни – вдома “ґурнічки” розгромили “Тарнувію” (6:2). Воротарка Катерина Боклач знову залишилась поза заявкою. Завдяки цій перемозі клуб нашої землячки піднявся на другу позиції Екстраліги і продовжує боротьбу за “золото”.

АП “Лотос” (Ґданськ) – “Олімпія” (Щецин) – 1:3
Романа Лукач (Л) залишилась на лаві для запасних.

АП “Лотос” Романи Лукач зазнав поразки у черговому турі Екстраліги, вдома програвши “Олімпії” – 1:3. Півзахисниця господарок залишилась на лаві для запасних. За підсумком туру “Лотос” втратив одну позицію і тепер йде на восьмому рядку чемпіонату.

Чемпіонат Польщі. І ліга. 17 тур
“УКС СМС ІІ” (Лодзь)  “Поґонь” (Тчев) – 0:4
Марина Погрібняк (П) увійшла у гру на 46-ій хвилині.

“Поґонь” вдруге розгромила своїх опоненток – на вихідних під каток клубу з Тчева потрапив дубль “УКС СМС” (4:0). Нападниця гостей Марина Погрібняк увійшла у гру по перерві. Переможний хід дозволив “Поґоні” й надалі очолювати турнірну таблицю І ліги.

“Гідротрак” (Радом) – “Рольнік” (Ґлоґувек) – 5:2
Любов Мохнач (Р) відіграла весь матч.

Чергової поразки в першій польській лізі зазнав “Рольнік”, що в гостях поступився “Гідротраку” – 2:5. Захисниця Любов Мохнач традиційно зіграла всі 90 хвилин. “Рольнік” наразі йде на останній сходинці чемпіонату, не здобувши жодного очка у 17 зіграних зустрічах.

Чемпіонат Румунії. Плей-офф (1-6 місця). 26 тур
“Хеніу” (Прунду-Биргеулуй)  “Політехніка” (Тімішоара) – 4:0
Вероніка Андрухів (Х) вийшла у стартовому складі і на 19-ій хвилині відзначилась голом.

Вероніка Андрухів відзначилась дебютним м’ячем у чемпіонаті Румунії. У перенесеному матчі 26-го туру проти “Політехніки” Вероніка відкрила лік голам і допомогла “Хеніу” перемогти – 4:0. “Хеніу” після завершення першого кола чемпіонського плей-офф посідає другу позиції, відстаючи від лідера “Олімпії” з Клуж-Напока на один пункт.

Чемпіонат Литви. 2 тур
“Хегельманн” (Каунас) – ФК “Вільнюс” – 0:4
Христина Перевізник (В) вийшла у стартовому складі, на 69-ій хвилині відзначилась голом і була замінена на 79-ій хвилині.

Гольову серію в чемпіонаті Литви продовжила Христина Перевізник. У матчі проти “Хегельманна” Христина записала до свого активу один забитий м’яч, а столичні футболістки впевнено перемогли – 4:0. За підсумком 2-го туру “Вільнюс” ділить першу-другу позиції змагань разом з “Гінтрою” – в обох команд по шість набраних очок.

1 thought on “Наші профі. Жінки: Роксолана Кравчук – чемпіонка Чехії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *