Іван Скіцко: “Щодо майбутнього «Славути», то однозначно президент хоче зберегти команду”

Пряма мова Футзал

Пресслужба “Галицької здоби” поспілкувалась із учасниками благодійного турніру, що минулого тижня відбувся у Львові. Одним із співрозмовників був головний тренер “Славути” Іван Скіцко.

– Пане Іване, «гаряче» питання як Ви, як команда, чи буде існувати ФК «Славута»?

– Якщо взяти справи загалом, то вони не дуже добре, бо в країні війна. Якщо ж взяти спортивну складову, то кілька днів тому наша команда отримала запрошення на турнір. Ми одразу ж зібралися, чотири дні потренувалися й приїхали до Львова. Хочеться аби наша команда була в тонусі, ми були разом, тому що рівно три місяці не тренувалися. Щодо майбутнього ФК «Славута», то однозначно президент хоче зберегти команду і мріє, якщо все буде добре, грати в Екстра-лізі України.

– Як турнір, перші враження? Чи сподівалися що буде такий зірковий склад учасників?

– Не очікував такого зіркового складу учасників. Вже по факту побачив що турнір буде цікавим, що згодом і підтвердилося. Якщо глянути на результати, то немає серйозних розгромів. По своїй команді можу сказати, що помітна відсутність тренувань, дехто набрав вагу, втрачена координація.

– Яким бачите новий чемпіонат і догравання «Фіналу Восьми» Кубку України, куди потрапив ФК «Славута»?

– Не сумніваюся що «Фінал Восьми» точно проведуть. Єдине питання – місце і дата. Можливо це буде Львів або ж інше місто Західної України. Щодо нового чемпіонату – найголовніше його запустити аби не загубити український футзал.

ФК “Галицька здоба”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *