Наші профі. Жінки: “срібло” у Польщі та Румунії

Футбол

Прикарпатські футболістки вибороли звання віцечемпіонок у Польщі та Румунії.

Чемпіонат Польщі. 22 тур
“Спортіс” (Бидґощ) – “Ґурнік” (Лєнчна) – 0:1
Катерина Боклач (Ґ) залишилась на лаві для запасних.

“Ґурнік” з Лєнчни завершив сезон чемпіонату Польщі на переможній ноті, в гостях обігравши “Спортіс” – 1:0. Голкіперка переможниць Катерина Боклач залишилась на лаві для запасних. Клуб з Лєнчни до останнього боровся за титул чемпіонок, та у підсумку задовільнився лише срібними нагородами і званням віцечемпіонок ліги.

“Рекорд” (Бєльсько-Бяла) – АП “Лотос” (Ґданськ) – 5:2
Романа Лукач (Л) вийшла у стартовому складі і була замінена на 46-ій хвилині.

А от “Лотос” з Ґданська завершив сезон поразкою – в гостях Лукач і Ко поступились “Рекорду” (2:5). Романа Лукач вперше за кілька турів вийшла у стартовому складі гостей і була замінена по перерві. “Лотос” за підсумком сезону розташувався на восьмій сходинці Екстраліги.

Чемпіонат Польщі. І ліга. 22 тур
“Скра” (Ченстохова) – “Поґонь” (Тчев) – 1:6
Марина Погрібняк (П) увійшла у гру на 79-ій хвилині.

“Срібним” видався сезон і для нападниці Марини Погрібняк. В заключному турі першої польської ліги Марина допомогла “Поґоні” в гостях розгромити “Скру” – 6:1. Таким чином, клуб з Тчева завоював срібні нагороди та наступного року виступатиме в Екстралізі.

“Рольнік” (Ґлоґувек) – “ТС РОВ” (Рибнік) – 7:3
Любов Мохнач (Р) відіграла весь матч.

Гучно грюкнув дверима наостанок “Рольнік”, за який вистпає Любов Мохнач. В заключному турі І ліги команда вдома розгромила “ТС РОВ” з Рибніка – 7:3. Наша землячка вже традиційно зіграла повний матч. На жаль, ще задовго до завершення чемпіонату стало відомо, що “Рольнік” понизиться у класі і новий сезон розпочне у ІІ лізі.

“Зомбковія” (Зомбки) – “Гідротрак” (Радом) – 2:4
Соломія Гошій (З) відіграла весь матч.

За крок до вильоту завершила сезон “Зомбковії” Соломії Гошій. В останньому турі І ліги клуб прикарпатської нападниці вдома програв чемпіону ліги “Гідротраку” – 2:4. Попри те, команда фінішувала на “рятівній”, десятій сходинці, тож залишається у І лізі.

Чемпіонат Румунії. Плей-офф (1-6 місця). 10 тур
“Хеніу” (Прунду-Биргеулуй)  “КСМ Александрія” – 4:1
Вероніка Андрухів (Х) вийшла у стартовому складі.

“Хеніу” Вероніки Андрухів також став віцечемпіоном своєї країни. Програвши ключовий матч сезону ще минулих вихідних, перемога над “КСМ Александрія” (4:1) стала слабкою втіхою для команди. Втім, сезон для “Хеніу” ще незавершений – найближчих вихідних на команду очікує фінал Кубка Румунії проти новоспечених чемпіонок з “Олімпії”.

Чемпіонат Литви. 7 тур
ФК “Вільнюс” –
 “Хеґельманн” (Каунас) – 3:1
Христина Перевізник (В) відіграла весь матч і на 51-ій та 89-ій хвилинах відзначилась голами.

“Вільнюс” Христини Перевізник здобув другу перемогу поспіль. На вихідних під натиском столичних футболісток не встояв “Хеґельманн” – 3:1. Дублем у складі господарок відзначилась саме Перевізник. Завдяки домашньому тірумфу “Вільнюс” продовжує гонитву за “Гінтрою” – наразі відставання від лідерок складає шість залікових пунктів.

Відеоогляд матчу (голи Христини Перевізник з 2:00 та 3:10):

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *