Кубок міського голови-2022 з міні-футболу: визначено учасників фінального етапу

Футбол

У Івано-Франківській громаді завершились матчі попереднього етапу Кубка міського голови-2022 з міні-футболу серед дітей 9-11 років.

Загалом у рамках попереднього етапу відбулись два турніри на майданчиках зі штучним покриттям у Микитинцях та Крихівцях.

У першому турнірі, що відбувся 8-го липня у Микитинцях змагались юні футболісти з Микитинців, Угорників та Хриплина. За підсумком змагань переможцями стали діти з Хриплина, тоді як команда Микитинців стала другою, а замкнули призову трійку гравці з Угорників.

А вже сьогодні, 11-го липня, футбольні баталії вирували на майданчику зі штучним покриттям у с. Крихівці. На старт другого турніру вийшли дітлахи з Крихівців, Радчі, Березівки та Черніїва. Найкращими на етапі і путівки до фінального раунду здобули Крихівці та Березівка, що посіли перше та друге місця відповідно. Третю сходинку вибороли гравці з Радчі.

Таким чином, до фінального етапу пробились діти з Хриплина, Микитинців, Крихівців та Березівки. Фінал відбудеться 15-го липня у місті Івано-Франківськ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *