“Прикарпаття” зустрінеться з львівськими “Карпатами” (+ LIVE)

Футбол

Сьогодні івано-франківська команда проведе свій п’ятий контрольний поєдинок в рамках підготовки до нового сезону.

Суперником “Прикарпаття” стане ще один дебютант першолігового чемпіонату – львівські “Карпати”. Пряму трансляцію поєдинку дивіться наживо о 17-й годині на YouTube-каналі “левів”.

“Зелено-жовті” ще не програвали у літніх спарингах. Після двох “сухих” перемог над обласними аматорськими командами “Покуттям” (4:0) і “Нафтовиком” (5:0) наступні два матчі івано-франківці зіграли внічию з минулорічними учасниками Другої ліги. У Чернівцях поєдинок з “Епіцентром” (Кам’янець-Подільський) завершився з рахунком 2:2, а минулої неділі в Івано-Франківську у грі з “Буковиною” суперники обмінялися забитими м’ячами – 1:1.

Амбітні “Карпати”, які мають намір повернутися до УПЛ, влітку провели вже шість спарингів і в жодному з них не зазнали поразки. “Зелено-білі” здобули чотири перемоги: над аматорськими “Вастом” (2:0) і “Миколаєвом” (5:0) та мінімальні – над тернопільською “Нивою” (1:0) і “Минаєм” (1:0). Ще двічі “леви” зіграли внічию з командами Прем’єр-ліги – “Вересом” (1:1) та ФК “Львів” (0:0).

Востаннє ці суперники зустрічалися між собою в липні минулого року. Товариська гра у Моршині завершилася мінімальною перемогою львів’ян – 0:1. Цікаво, як буде цього разу?

Пряма трансляція:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *