ДЮСШ-2-Станіславів вдало виступив у Кубку України з регбіліг-9

Регбі

Львівський стадіон “Юність” цього року став головною ареною для проведення більшості заходів з регбі для українських регбістів.

1 жовтня Львів став господарем Кубка України з регбіліг-9. У фінальному турнірі, який проходив у складних погодних умовах, взяли участь всі найсильніші команди України у цьому різновиді регбі, окрім незмінного переможця всіх змагань всеукраїнського рівня харківського Legion XIII, який у цей час не зумів зібрати команду для участі у Кубку, але делегував частину гравців до команди Збірної Донецької області-РК”Ъ”.

Молода франківська команда ДЮСШ-2-“Станиславів” на першому етапі у групі отримала у суперники досвідчені команди Збірної Донецької області-РК”Ъ”, підсиленої гравцями з Харкова і КІВС-Lviv-Tigers. Об”єктивно, шансів на позитивний результат у наших хлопців, враховуючи ще і травми провідних гравців команди Іванюка Андрія, Левандовського Олександра, Харуна Віталія, Шеленка Владислава і Даніва Назарія, було не багато, а відтак прикарпатці поступились суперникам з рахунками 0:20 і 4:24 (“спробою” відзначився Романов Віталій) відповідно, показавши при цьому не погану гру.

Третє місце у групі дало право команді зіграти гру за п”яте місце з командою Carpathian Trinity з Ужгород. У цій грі наші хлопці мали повну перевагу і отримали перемогу, завдяки “спробам” Бобриковича Олега, Бойчука Віталія, Сплавника Тараса та влучним ударам з “реалізації” Вівчарика Давида і Романова Віталія.

П”яте місце для команди, середній вік команди якої не досягає і двадцяти років, на змаганнях дорослого рівня цілком можна відзначити доброю оцінкою.

8 жовтня знову ж у Львові команда ДЮСШ-2-“Станиславів” зіграє ігри фінального етапу вже чемпіонату України з регбі-7 серед команд вищої ліги. Суперниками франківчан будуть дві команди з Києва: “Патруль” і “Київ-Дарниця”, хмельницька ДЮСШ-1-“Буревісник”, “Дніпро” Черкаси і команда з Ужгорода.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *