Олег Когут – арбітр матчу «Полісся» – «Прикарпаття»

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 8-го туру чемпіонату країни у VBET UA Першій. Зокрема, поєдинок “Полісся” – “Прикарпаття”, який відбудеться найближчої п’ятниці, 14 жовтня, на центральному міському стадіоні в полі судитиме Олег Когут.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 32-річний арбітр з Тернополя почав обслуговувати з осені 2020-го року. Раніше цей рефері з 2013 року (з перервами) працював на матчах Другої ліги ПФЛ. У поточному сезоні Когут вже відсудив один поєдинок 3-го туру чемпіонату у групі А: “Карпати” – “Буковина” (4:0). 

У матчах за участі “Прикарпаття” тернопільський рефері працюватиме вчетверте. У сезоні 2020/21 він обслуговував дві гри в Івано-Франківську, де господарі зазнали мінімальної поразки від “ВПК-Агро” (0:1) та зіграли внічию з “Поліссям” (1:1). А минулого сезону у 12-му турі зафіксував ще одну виїзну нічию прикарпатців з “Кременем” (1:1).

А от шляхи Олега Когута з житомирською командою перетиналися вже чотири рази. У Другій лізі за його суддівства “Полісся” на виїзді програло “Поділлю” (0:2) і перемогло “Ужгород” (2:1), а у Першій лізі 20/21 двічі зіграло внічию: номінально вдома у Києві з “Вересом” (0:0, 2-й тур) і в гостях з “Прикарпаттям” (1:1, 19-й тур).

Чемпіонат України. VBET UA Перша. 8 тур
«Полісся» (Житомир) – «Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ)
14 жовтня 2022 року. Житомир, Центральний міський стадіон – 14:00

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль)
Асистенти арбітра – Павло Почепецький (Дніпро), Сергій Наскалов (Мукачево)
Четвертий арбітр – Павло Дубровець (Житомир)
Спостерігач арбітражу УАФ – Едуард Валенко (Львів)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *