Наші профі. ПФЛ: чемпіонський темп “Полісся”

Футбол

“Полісся” Вадима Червака продовжує перемагати, “Карпати” Владислава Приймака “вимучили” перемогу над “Нивою” – огляд футбольних вихідних для прикарпатських профі у змаганнях ПФЛ.

Перша ліга. Група А. 9 тур
“Діназ” (Вишгород) – “Буковина” (Чернівці) – 1:1
Максим Куліш (Д) залишився на лаві для запасних.

Вишгородський “Діназ” знову без перемог. Цього разу команда з Київщини без участі Максима Куліша розписала мирову з чернівецькою “Буковиною” – 1:1. Втрата очок дещо погіршила шанси вишгородців на вихід до фінальної “пульки” – наразі команда посідає шосте місце, програючи “Ниві”, що йде четвертою, три залікові пункти.

“Полісся” (Житомир)  “Епіцентр” (Кам’янець-Подільський) – 3:0
Вадим Червак (П) відіграв весь матч і на 16-ій хвилині отримав попередження.

Штампує перемоги в сезоні житомирське “Полісся”. Цього разу під натиском житомирців не встояв “Епіцентр” – 3:0. Захисник господарів Вадим Червак відіграв всі 90 хвилин і напрацював на попередження. Полісяни продовжують лідирувати у групі А, маючи у своєму активі 25 набраних очок.

“Карпати” (Львів) – “Нива” (Тернопіль) – 1:0
Владислав Приймак (К) відіграв весь матч і на 64-ій хвилині отримав попередження. Віталій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних.

“Карпатівці” не без проблем зуміли обіграти тернопільську “Ниву”, забивши у доданий арбітром до другого тайму час – 1:0. У господарів Владислав Приймак традиційно провів весь матч, тоді як Віталій Жупанський у гостей знову залишився на лаві для запасних. “Карпати” продовжують гонитву за лідером “Поліссям”, зберігши відставання у п’ять очок.

Друга ліга
6 тур
“Васт” (Миколаїв) – 
“Рубікон” (Київ) – 5:1
Дмитро Гуменяк (В) увійшов у гру на 64-ій хвилині і на 72-ій хвилині відзначився голом.
8 тур
“Васт” (Миколаїв) – 
“Чайка” (Петропавлівська Борщагівка) – 1:2
Дмитро Гуменяк (В) увійшов у гру на 52-ій хвилині і на 77-ій хвилині отримав попередження.

Два поєдинки протягом тижня відіграв миколаївський “Васт”. Спочатку миколаївці розгромили столичний “Рубікон” (5:1), а згодом доволі несподівано програли “Чайці” – 1:2. В обох матчах Дмитро Гуменяк виходив з-під заміни і відзначився забитим м’ячем у ворота киян. Завдяки трьом балам “Васт” дещо покращив своє турнірне становище, піднявшись на сьому позицію Другої ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *