Артем Фаренюк: “Було дуже приємно грати за повних трибун”

Пряма мова Футзал

Універсал чоловічої збірної України Артем Фаренюк підбив підсумки товариського матчу з Польщею та розповів про підготовку до поєдинку зі збірною Нідерландів.

– Артеме, як підсумуєш контрольний матч з Польщею? Наскільки корисним виявився цей спаринг для нашої команди?

– Товариський поєдинок з поляками однозначно пішов нам на користь. Збірна України досить давно не проводила НТЗ та матчі. Добре, що ми перемогли у спарингу перед офіційною зустріччю.

– Після матчу у соцмережах було досить багато фото вболівальників з гравцями збірної України (зокрема і з тобою). Наскільки приємно відчувати таку підтримку за кордоном?

– Було дуже приємно було грати за повних трибун, тим більше, що у Колобжегу було багато наших вболівальників. Хотів би подякувати їм за палку підтримку. Ми почували себе майже як вдома.

– Питання про справи у чемпіонаті. На твоє переконання, матч між «ХІТом» та «Ураганом» напередодні від’їзду до збірної був корисним чи навпаки забрав багато енергії?

– Звичайно, такий напружений поєдинок пішов на користь збірникам. Після його завершення ми мали достатньо часу на відновлення перед протистоянням з Польщею.

– Збірна України достроково посіла перше місце у групі. Наскільки цей факт впливає на мотивацію команди перед останнім матчем?

– Для нас нічого не змінилося. Готуємося до поєдинку з максимальною концентрацією. Хочемо здобути перемогу.

– Як охарактеризуєш майбутнього суперника – збірну Нідерландів?

– Суперник грає на досить непоганому рівні. У складі збірної Нідерландів підібрані досить технічні гравці. За стилем ця команда схожа на Польщу.

– Деякі гравці нашої команди відзначали принциповість протистояння з нідерландцями після поразки на чемпіонаті Європи. Чи є вона присутньою зараз?

– Про поразку від Нідерландів на Євро ми пам’ятаємо. Не маємо права припускатися таких помилок як тоді. У середу знову протистоятимемо супернику на його майданчику. Будемо намагатися реалізовувати створені нагоди та дисципліновано діяти у захисті.

АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *