Наші профі. Закордон: “Дебрецен” увірвався в ТОП-3

Футбол

“Дебрецен” Олександра Романчука впеврше в сезоні піднявся до трійки лідерів чемпіонату Угорщини, Назарій Гаврилюк все ще очікує на свій дебют у словацькій Суперлізі, тоді як “Бешикташ” Христини Перевізник поступився в дербі – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Угорщини. 23 тур
ФК “Кішварда” – ФК “Дебрецен” – 0:1
Олександр Романчук (Д
) залишився на лаві для запасних.

Угорський “Дебрецен” в центральній грі 23 туру місцевого чемпіонату в гостях зумів здолати “Кішварду” – 1:0. Захисник “локі” Олександр Романчук спостерігав за грою з лави для запасних. “Містяни” завдяки перемозі увірвались у ТОП-3 чемпіонату, потіснивши з третьої позиції саме “Кішварду”.

Чемпіонат Словаччини. Група “Вибування”. 1 тур
“ВіОн” (Злате-Моравце) – “Земплін” (Міхаловце) – 2:5
Назарій Гаврилюк (Д
) залишився на лаві для запасних.

Дебют Назарія Гаврилюка у словацькій Суперлізі знову відкладається. На вихідних “ВіОн” без участі нашого земляка на старті групи “Вибування” поступився “Земпліну” – 2:5. За підсумком туру “ВіОн” втратив одну позицію і зараз посідає третю сходинку групи.

Жінки. Чемпіонат Туреччини. Група А. 17 тур
“Бешикташ” (Стамбул) – “Фатіх Карагюмрюк” (Стамбул) – 0:1
Христина Перевізник (Б
) відіграла весь матч.

“Бешикташ” Христини Перевізник зазнав поразки в передостанньому турі групового етапу турецької Суперліги – в дербі “чорні орлиці” поступились землячкам з “Фатіх Карагюмрюку” (0:1). Наша нападниця традиційно зіграла всі 90 хвилин. За підсумком туру “Бешикташ” ділить третю-п’яту позиції групи А разом з “Хатайспор” та “Караденіз Ереглі Беледієспор” – у трьох клубів по 24 набрані очки.

Жінки. Кубок Молдови. 1/2 фіналу. Перший матч
“Райнер-Сфинтул Георге” (Дреслічень) – “Нороц” (Німорень) – 0:2
Діана Миньо (
РСГ) та Богдана Миньо (РСГ) відіграли весь матч.

“Райнер-Сфинтул Георге” невдало провів перший матч півфінальної стадії Кубка Молдови. Вдома команда сестер Богдани та Діани Миньо поступилась “Нороцу” – 0:2. Обидві вихованки ДЮСШ №3 відіграли на полі всі 90 хвилин. Матч-відповідь у цій парі відбудеться 13 квітня.

Чемпіонат Кіпру. ІІ дивізіон. Турнір 1-8 місця9 тур
“Етнікос” (Ахна) – “Омонія” (Арадіппу) – 1:0
Ігор Худоб’як (Е) вийшов у стартовому складі і був замінений на 81-ій хвилині.

Кіпрський “Етнікос” продовжує боротьбу за вихід до елітного дивізіону місцевого футболу. У рамках 9-го туру турніру за 1-8 місця клуб з Ахни вдома здолав “Омонію” – 1:0. Наш земляк вийшов з перших хвилин і був замінений під завісу матчу. Завдяки цій перемозі “Етнікос” скоротив відставання від “АЛС Омонії”, яка посідає другу позицію, до трьох пунктів.

Жінки. Чемпіонат Франції. Ліга 2. 15 тур
ФК “Сент-Етьєн” – ФК “Ґренобль” – 4:0
Катерина Боклач (Ґ) відіграла весь матч.

До шести матчів продовжилась безвиграшна серію “Ґренобля” у Лізі 2 жіночого футболу. На вихідних команда Катерини Боклач в гостях була розгромлена “Сент-Етьєном” – 0:4. Голкіперка традиційно провела всі 90 хвилин на полі. За підсумком туру “містянки” втратили ще дві позиції і зараз йдуть на десятій сходинці турнірної таблиці.

Жінки. Чемпіонат Польщі. І ліга. 14 тур
“Полонія” (Сьрода-Великопольська) – “Маркус” (Ґдиня) – 1:1
Марина Погрібняк (М) відіграла весь матч.

Не знає поразок у весняній частині сезону “Маркус” Марини Погрібняк, який в черговому турі першої польської ліги розписав мирову з “Полонією” – 1:1. Вихованка ДЮСШ №3 відіграла повний матч. Нічия дозволила клубу з Ґдині піднятись на восьму позицію ліги і покращити свої шанси уникнути пониження у класі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *