“Ураган” зіграє в Черкасах (LIVE)

Футзал

Заключний матч “драконів” у регулярному сезоні.

У суботу, 1-го квітня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 5-го туру IV етапу Vbet Екстра-Ліги проти “Черкасиобленерго”. Матч відбудеться у Черкасах і розпочнеться о 13:00.

Завершальний перед плей-офф матч “Ураган” проведе в гостях проти “Черкасиобленерго”. І що цікаво, останній поєдинок вже не матиме жодного турнірного значення для “драконів”. Вчорашня нічия “ХІТа” та “Енергії” у Києві (2:2) гарантувала франківцям першу сходинку у квінтеті “Захід” – в активі “енергетиків”, що зіграли всі свої матчі 46 пунктів, тоді як в “Урагану” на один бал більше і на одну гру менше. А от для “Черкасиобленерго” сьогоднішній матч стане ключовим у боротьбі за вихід до плей-офф. Наразі команда Сергія Гупаленка посідає п’яту позицію і для того, щоб пробитись до вісімки найкращих команді потрібно здобувати очки і сподіватись на програш “Рятувальника” у домашній грі проти хмельницького “Сокола”.

Щодо майбутнього суперника, то у черкащани проводять свій перший сезон на найвищому рівні і доволі непогано виступають, зважаючи на те, що боряться за вихід до плей-офф. У складі “енергетиків” немає досвічдених футзалістів, втім, є наддосвідчений наставник, знайомий франківським шанувальникам футзалу – Сергій Гупаленко, який 12 років тому привів “Ураган” до свого першого чемпіонства.

Сьогоднішній поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

“Черкасиобленерго” Черкаси – “Ураган” Івано-Франківськ 
1 квітня. Vbet Екстра-Ліга, ІV етап, 5 тур – 13:00
Арбітри: Антон Ноєв (Запоріжжя), Ігор Литвиненко (Кривий Ріг), Олександр Євтушевський (Черкаси)
Хронометрист: Владислав Урста (Черкаси)
Спостерігач арбітражу: Олег Іванов (Дніпро)
Делегат: Юрій Кравченко (Луганська обл.)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *