“Ведмеді” фінішували шостими в Суперлізі

Баскетбол ТОП

Прикарпаття-Говерла обіграла в Івано-Франківську Старий Луцьк 64:69 в останньому матчі для команд в регулярному чемпіонаті Суперліги.

Перша половина матчу пройшла за переваги Прикарпаття-Говерли – господарі майданчику в першій чверті забезпечили собі комфортну перевагу, яку утримували до великої перерви. Після двох чвертей Прикарпаття-Говерла вигравала 10 очок.

Втім, третя чверть виявилась невдалою для господарів – Старий Луцьк виграв десятихвилинку 22:11, перед перервою вперше вийшовши вперед. Остання чверть видалась бойовою – Старий Луцьк справді бився, втративши ще в першій половині чверті одразу трьох гравців стартової п’ятірки через перебір фолів: Коцька, Бедлінського та Євгена Коровякова.

Не дивлячись на втрату лідерів, Старий Луцьк до останнього боровся – Дейна не влучив триочковий за 14 секунд до кінця, який міг зрівняти рахунок, а у відповідь Чугунов реалізував два штрафних, встановивши остаточний рахунок.

У переможців дабл-дабл оформили Ілля Чугунов з 17 очками та 13 підбираннями, а також Сергій Старцев з 15 очками, 10 передачами та 7 підбираннями. Також 17 очок набрав Степан Лесик. У Старого Луцька 15 очок та 8 підбирань у Євгена Коровякова.

Прикарпаття-Говерла в підсумку фінішувала шостою в Суперлізі з 10 перемогами в 32 матчах, Старий Луцьк став восьмим, вигравши 6 матчів в сезоні.

Суперліга. Регулярний чемпіонат

Івано-Франківськ, Манеж КФВ

Старий Луцьк — Прикарпаття-Говерла 64:69 (17:22, 14:19, 22:11, 11:17) / статистика

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *