Сергій Подригуля – арбітр матчу «Чернігів-ШВСМ» – «Прикарпаття-ЗСУ»

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 8-го туру другого етапу чемпіонату країни у VBET UA Першій. Зокрема, поєдинок “Чернігів-ШВСМ” – “Прикарпаття-ЗСУ”, який відбудеться найближчої п’ятниці, 26 травня, на стадіоні “Юність” в полі судитиме арбітр Сергій Подригуля.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 31-річний рефері з Луцька почав обслуговувати з вересня 2022-го, а до цього він три роки відпрацював на іграх Другої ліги. У поточному сезону цей арбітр відсудив чотири матчі першого етапу та одну гру “Чемпіонської групи”. 

Якщо шляхи “Прикарпаття” з Сергієм Подригулею поки ще не перетиналися, то у матчах за участю “Чернігова” луцький арбітр працюватиме вшосте. У Другій лізі цей арбітр відсудив два виїзні поєдинки чернігівців з “Карпатами” (1:4) та “Оболонню-2” (0:0) у сезоні 20/21, а також дві домашні гри з “Діназом” (1:2) і “Чайкою” (2:2) у сезоні 21/22. У восьмому турі групи Б VBET UA Першої підопічні Валерія Чорного перемогли на виїзді “Скорук” – 2:0. 

Чемпіонат України. VBET UA Перша. Група “Вибування”. 8 тур
«Чернігів-ШВСМ» (Чернігів) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ)
26 травня 2023 року. Чернігів, стадіон “Юність” – 14:00

Арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк)
Асистенти арбітра – Максим Катющев (Одеса), Олександр Матяш (Полтава) 
Четвертий арбітр – Ігор Сташук (Чернігів)
Спостерігач арбітражу УАФ – Олександр Циганков (Тернопіль)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *