Владислав Приймак – гравець ФК “Оболонь”!

Футбол

Півзахисник Владислав Приймак підписав контракт з ФК “Оболонь”, повідомляє пресслужба клубу.

За киян футболіст буде виступати під 3 номером.

Крайньою командою Владислава були львівські “Карпати”. До “левів” пограв за “Прикарпаття” Івано-Франківськ, “Верес” Рівне, ФК “Львів” та “Волинь” Луцьк.

Владислав Приймак: “Перші емоції дуже позитивні, адже я побачив з перших днів, що тут дуже хороший, дружній колектив. Всі на одній хвилі і тренери, і футболісти. Це є дуже важливим для досягнення хороших результатів.

Збори проходять стандартно, ми маємо зранку тренування, потім обідній сон і потім знову тренування. Звичайно, що під час цього ми розбираємо тактику суперників з якими граємо і після ігор вносяться якісь корективи. Це все йде на користь команди. На зборах ми не готуємося до конкретної команди, більше награємо свою гру.

Умови на зборах дуже класні, все зроблено для того щоб думати тільки про футбол. Є басейн для відновлення, є тренажерний зал, а також дві хвилини пішки до поля. Тому все супер. Лишилося лише гарно підготуватися до сезону. 

Для мене найголовнішими на даний момент є не особисті цілі, а все ж таки результати команди. Дуже важливо щоб команда показувала хороший рівень футболу. За рахунок цього, звичайно, що результат рано чи пізно прийде.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *