Наші профі. УПЛ: “червоне світло” Семотюка

Футбол

Владислав Семотюк отримав вилучення на старті сезону, Андрій Андрейчук зіграв дебютний матч в еліті і наша талановита молодь в чемпіонаті U-19 – про це і не тільки в огляді “Наші профі. УПЛ”.

Прем’єр-ліга. 1 тур
“Оболонь” (Київ)  “Колос” (Ковалівка) – 0:0
Владислав Приймак (
О) відіграв весь матч і на 80-ій хвилині отримав попередження.

У матч-відкритті нового сезону столична “Оболонь” та “Колос” голів не забивали – нічия 0:0. У складі киян всі 90 хвилин відіграв Владислав Приймак, який “напрацював” на попередження.

“Металіст 1925” (Харків)  “Шахтар” (Донецьк) – 1:2
Вадим Червак (
М1925) залишився на лаві для запасних.

Оборонець Вадим Червак “відсидів” тримісячну дискваліфікацію, тож потрапив до заявки “Металіста 1925” на стартовий матч з “Шахтарем”. Втім, футболіст на полі так і не з’явився, а харків’яни поступились чинним чемпіонам – 1:2.

“ЛНЗ” (Черкаси) – “Чорноморець” (Одеса) – 0:2
Євген Данилюк (
Ч) залишився на лаві для запасних.

Одеський “Чорноморець” Романа Григорчука розпочав новий сезон з перемоги. “Моряки” без участі Євгена Данилюка в гостях здолали дебютанта ліги “ЛНЗ” – 2:0.

“Динамо” (Київ) – ФК “Минай” – 4:1
Назарій Воробчак (
ФКМ) не потрапив до заявки на матч.

Інший прикапатський наставник Володимир Шаран стартував з поразки – “Минай” в гостях не зумів нічого протиставити київському “Динамо” (1:4). Півзахисник гостей Назарій Воробчак продовжує заліковувати пошкодження, тож участі у матчі не брав.

ФК “Олександрія”  “Кривбас” (Кривий Ріг) – 1:0
Андрій Андрейчук (
ФКО) увійшов у гру на 69-ій хвилині. Роман Дебелко (К) вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині. Владислав Семотюк (К) вийшов у стартовому складі і на 31-ій хвилині отримав вилучення.

У найбільш “прикарпатській” грі туру “Олександрія” зуміла вдома завдати поразки криворізькому “Кривбасу” – 1:0. У складі господарів в еліті українського футболу дебютував Андрій Андрейчук, що увійшов у гру в середині другого тайму. Натомість у гостей і Владислав Семотюк, і Роман Дебелко вийшли у стартовій “одинадцятці”. Втім, на 31-й хвилині Владислав отримав вилучення і залишив свою команду у меншості.

Відеоогляд матчу (вилучення Семотюка з 1:31):

Чемпіонат юнацьких команд U-19. 1 тур
“Верес” U-19 (Рівне)  “Полісся” U-19 (Житомир) – 0:0
Павло Багрій (
В) вийшов у стартовому складі і був замінений на 66-ій хвилині.

Ще одним дебютантом минулих вихідних став Павло Багрій. 18-річний захисник влітку приєднався до складу “червоно-чорних” і в дебютній грі допоміг своїй команді відстояти “нулі” проти однолітків з житомирського “Полісся” – 0:0.

“Динамо” U-19 (Київ)  ФК “Минай” U-19 3:0
Владислав Калин (
Д) увійшов у гру на 60-ій хвилині. Віталій Рожко (ФКМ) увійшов у гру на 73-ій хвилині.

Вихованець “Ніки” Владислав Калин переможно дебютував у складі юніорів столичного “Динамо”. Півзахисник увійшов у гру проти “Миная” в середині другого тайму, а його команда перемогла з рахунком 3:0. У складі гостей маємо і ще одного дебютанта – вихованець Городенківської ДЮСШ Віталій Рожко провів на полі 17 хвилин.

“Рух” U-19 (Львів) – “Зоря” U-19 (Луганськ) – 1:0
Денис Шайда (
Р) увійшов у гру на 67-ій хвилині.

Ще один дебют для Івано-Франківщини відбувся у матчі “Руху” та “Зорі”. У складі чинних чемпіонів перший свій матч у професіональному футболі відіграв вихованець Городенківської ДЮСШ Денис Шайда і допоміг своїй команді обіграти однолітків з Луганська – 1:0.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *