Старий Луцьк та Прикарпаття стали переможцями другого етапу чемпіонату України 3х3

Баскетбол

В Івано-Франківську пройшов другий тур чемпіонату України з баскетболу 3х3 сезону 2023/24 серед чоловічих та жіночих команд. На тур заявилось 12 чоловічих команд та 3 жіночі колективи.

В змаганнях чоловіків серед 12 команд було чотири представника клубів Суперліги і саме вони в підсумку дійшли до півфіналів. Там Старий Луцьк обіграв Рівне 21:11, а Прикарпаття-Говерла здолав Політехніку-Галичину 21:19.

В матчі за третє місце Рівне обіграв Політехніку-Галичину 21:18. Бронзовими призерами стали Давил Кравченко, Віталій Лемішка, Олександр Поносов та Віктор Лемішка.

Доля переможця фіналу визначилась в овертаймі – Старий Луцьк і Прикарпаття-Говерла рівно провели матч, не визначивши переможця в основний час. В овертаймі господарі майданчику першими вийшли вперед, але точний дальній Антона Мусієнка приніс перемогу його команді.

Чемпіонат України з баскетболу 3х3. Івано-Франківськ

Фінал. Старий Луцьк – Прикарпаття-Говерла 18:17 ОТ
Старий Луцьк: Олександр Дюпін 4 (1), Данило Марків 4 (1), Антон Мусієнко 6 (2), Олександр Прозапас 4 (1)
Прикарпаття-Говерла: Ілля Чугунов 5, Ілля Кабацюра 7 (1), Сергій Старцев 5  (1), Павло Горобченко

MVP туру в Івано-Франківську визнано гравця Старого Луцька Антона Мусієнко.

В жіночих змаганнях дві команди господарок спершу обіграли Хмельницький, а в очній зустрічі Прикарпаття обіграв Франківськ 22:13. Переможцями етапу стали Ольга Алексейчик, Кристина Філевич, Дарія Кононученко та Оксана Моллова. Срібло у Богдани Лапхан, Карини Панчук, Анни Шахватової та Анастасії Шепелюк.

Кращою гравчинею туру в Івано-Франківську стала Ольга Алексейчик.

Дивіться всі результати другого туру чемпіонату України з баскетболу 3х3 в Івано-Франківську.

Нагадаємо, всього пройде три відбіркових тури і фінальний тур чемпіонату України з баскетболу 3х3. Перший тур пройшов в Черкасах.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *