Футбольна родина Ступарів потребує допомоги!

Футбол

У відому футбольну родину прийшла біда. Онучка ексарбітра FIFA Мирослава Ступара та донечка колишнього футболіста “Прикарпаття” Володимира Ступара потребує негайної допомоги.

Чотирнадцятилітня Поліна Ступар четвертий рік бореться за життя. Свого часу, приїхавши до Туреччини, у юної іванофранківки турецькими лікарями було виявлено гострий лейкоз. Від тоді Поліні було зроблено трансплантацію кісткового мозку, після чого настала довгоочікувана ремісія. На жаль, побічні реакції тяжкого лікування наразі забирають її сили та дитинство.

В свої 14 років Поліна важить 26 кг, у неї майже перестали ходити ноги та розгинатися руки. Вона не може самостійно пересуватися, її організм слабкий, тому їй дуже необхідна реабілітація після тяжкого лікування. На жаль, це можливо зробити тільки у Туреччині, оскільки дівчинка – не транспортабельна.

Всі ці роки родина лікувала її за свої кошти та кошти рідних та близьких. Родина продали майно в Києві, щоб мати можливість врятувати дитину. Для когось одна гривня – це мізер, а для Поліни вона може врятувати життя. Не будьте байдужими!

Картка Монобанка: 5375 4112 1007 2786 – Марина Мізіна (мати Поліни)

Картка Приватбанк: 5221 1911 7843 6332 – Марина Мізіна (мати Поліни)

Номери телефонів для отримання додаткової інформації по whatsApp, viber, telegram:

+380 67 613 3329 – Маріна Мізіна (мама Поліни)

+380 98 603 5778 – Поліна

Футбольний Франківськ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *