ФАПФ: підсумки першого півріччя сезону 2023/24

Футбол

Завершуємо підбивати підсумки першого кола сезону 2023/2024 результатами головної команди ФАПФ.

У новому сезоні, після довготривалої підготовки, гравці ФАПФ стартували з виїзного матчу чемпіонату ААФУ. Загалом «зелено-жовті» провели 12 ігор, у яких вибороли лише 1 очко.

Паралельно підопічні Володимира Салія змагались у чемпіонаті області, у якому також провели 12 матчів. На їхньому рахунку 1 перемога та 2 нічиї. Зуміли франківці пробитись до 1/4 фіналу Кубку області. Однак, на цьому етапі зупинили виступи.

«Останні місця у 2 чемпіонатах після осіннього відрізку – це факт, з яким нам треба якомога швидше «впоратися у наших головах» і навчитися з цим жити. Керувати ситуацією, в якій ми опинилися, не буде легко, але ми не шукаємо виправдань, бо вони зараз не мають жодного значення. Сьогодні важливо лише те, що ми з цим фактом зробимо.

Чи ми захочемо продовжувати свій розвиток? Чи зможемо ми ще сильніше працювати? Таких питань багато і в найближчий час буде більше, але ми віримо в це наполегливо і навіть переконані, що для кожного з нас минулий досвід, такий важкий щодо результатів, очок або місця в таблиці, у довгостроковій перспективі стане причиною командного та індивідуального розвитку, а кількість досвіду чи викликів, з якими ми зіткнулися протягом останніх 3 місяців, безперечно, принесе плоди у майбутньому.

Це основні причини моєї переконаності, що ФАПФ у весняному чемпіонаті буде зрілішою командою у всіх аспектах, як у футбольному, так і психологічному буде готовим до викликів, які чекають її у 2 половині сезону. Ми віримо у свою команду і переконані, що разом ми зробимо все можливе, щоб після останнього туру сезону з чистою совістю подивитися у дзеркало і мати впевненість, що на полі ми віддали максимум»,– підсумував Володимир Салій.

ФАПФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *