Владислав Бучакчийський і та Андрій Андрейчук – у символічній збірній 7-го туру другого етапу

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну чергового ігрового вікенду Першої ліги. За підсумками 7-го туру весняної частини чемпіонату, в якому “Прикарпаття-ЗСУ” вдома здобуло мінімальну перемогу у матчі з “Маріуполем” (1:0), до числа найкращих гравців туру увійшов 21-річний центральний півзахисник Владислав Бучакчийський, для якого це перше у сезоні подібне визнання.

Окрім цього, автор переможного забитого м’яча Андрій Хома був визнаний найкращими нападником у Групі “Чемпіонська”. Натомість до символічної збірної за версією сайту Footboom потрапили одразу два футболісти “Прикарпаття-ЗСУ” – центральний захисник Валерій Болденков (перша поява у сезоні) та найкращий бомбардир Андрій Хома, який вже 6 разів входив до одинадцятки кращих.

Центральний півзахисник – Владислав Бучакчийський (Прикарпаття)
Івано-франківська команда в матчі проти непоступливих маріупольців створила безліч гарних нагод. Особливо старався Бучакчийський, який виконував великі обсяги підготовчої роботи в центрі поля, брав участь на початкових фазах багатьох атак і сам кілька разів небезпечно пробивав по воротах суперників. Активність Владислава мала бути винагороджена голом, але йому відверто не пощастило. Найкращого зі своїх ударів Бучакчийський завдавав ще за рахунку 0:0, але влучив у поперечину ФСК Маріуполь. М’яч був «мертвим», сантиметри вирішували долю епізоду, – зазначає Sport Arena.

Нападник – Андрій Андрейчук (Буковина)

За відсутності лідера бомбардирських перегонів Палагнюка вся відповідальність за атаку чернівчан у Чернігові лягла на молодого Андрейчука. І він виправдав сподівання. Відкрив рахунок після грубої помилки суперників, потім видав класну гольову передачу на хід Гончаруку. Після перерви заробив штрафний під гол Новотрясова та реалізував зароблений Будняком пенальті, а хет-трик оформив після передачі Гончарука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *