Віталій Бухвак дебютував у збірній України з мініфутболу

Футбол

“Синьо-жовті” продовжують боротьбу на Чемпіонаті Європи з мініфутболу.

Збірна України з мініфутболу завершила груповий етап Чемпіонату Європи EMF EURO 2024. В заключному матчі групи В “синьо-жовті” поступились чинному віцечемпіону світу та півфіналісту минулого розіграшу Євро збірній Казахстану – 2:3.

Звітний матч став знаковим для прикарпатського голкіпера Віталія Бухвака. 31-річний страж воріт вперше отримав виклик до збірної України і саме в матчі проти Казахстану зумів дебютувати у “синьо-жовтій” футболці. Бухвак з’явився у грі по перерві і не зміг залишити свої ворота недоторканими, пропустивши на 32-ій хвилині від Аршкенова.

Збірна Казахстану – збірна України – 3:2
Віталій Бухвак (У) увійшов гру на 26-ій хвилині.


Додамо, що Віталій Бухвак свого часу захищав кольори “Урагану2-КФВ” та франківського “Епіцентру К10” у футзальній Першій лізі. Згодом перебрався до Чехії, де грав за футзальний клуб третього дивізіону “Пампух” з Ліберець, а минулоріч дебютував в елітному дивізіоні чемпіонату Чехії у складі “Олімпіка” з Мельніка за який виступає і до сих пір. Щодо мініфутбольної кар’єри, то Віталій є чинним гравцем українського клубу “Andezit”, який бере участь у змаганнях 6х6 в Чехії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *