Ураган – АФФК Суми. Анонс матчу та LIVE

ТОП Футзал

“Дракони” проведуть черговий матч Parimatch Екстра-ліги.

У неділю, 12-го грудня, франківський “Ураган” на домашньому майданчику зіграє матч 15-го туру Parimatch Екстра-ліги проти АФФК “Суми”. Матч відбудеться на майданчику СК КФВ і розпочнеться о 12:00.

Після єврокубкового марафону “дракони” повертаються домашнім матчем проти АФФК “Суми”. Сумська команда славиться своєї напоступливістю і яскравим прикладом цього є поєдинки останніх років проти “Урагану”. Минулоріч в Івано-Франківську “Суми” під керівництвом тоді ще прикарпатського фахівця Івана Скіцка створили справжню сенсацію, обігравши “драконів” з рахунком 3:2. Після того матчу були ще два протистояння в Сумах, де франківці святкували мінімальні звитяги з рахунком 2:1. Разом з тим, господарям потрібно перемикатись з єврокубків на боротьбу у внутрішньому чемпіонаті. 

Лідерами “Сум” в поточному сезоні виступають досвідчені Роман Зеленський та ексураганівці Денис Зеленкевич та Василь Кефа. Також добре проявили себе молоді Едуард Нагорний, який наразі є кращим бомбардиром команди (6 забитих м’ячів) та Олександр Сметаненко, в активі якого 4 голи в поточному сезоні.

Згідно оновленого медичного протоколу допуск глядачів на трибуни Манежу Коледжу фізичного виховання складає 50%. У зв’язку з карантинними обмеженнями та запровадження “жовтої” зони епідеміологічної ситуації на Прикарпатті, для того, щоб потрапити на трибуни Манежу КФВ, кожному глядачеві, окрім квитка на гру, необхідно мати один з наступних документів:
– негативний результат тестування на СОVID-19 методом ПЛР або експрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-СоV-2, проведені не раніше, ніж за 72 години до початку поєдинку;
– або документ, що підтверджує одужання особи від зазначеної хвороби;
– або документ, що підтверджує отримання ОДНІЄЇ ДОЗИ курсу вакцинації, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема, у мобільному додатку “Дія”.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі НФК “Ураган” та Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 12:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – АФФК “Суми”
12 грудня. Parimatch Екстра-ліга, 15 тур. м. Івано-Франківськ, СК КФВ – 12:00.
Арбітри: Євген Диннік (Одеса), Василь Гарасимків (Ковель), Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ) 
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *