ФСК «Маріуполь» – «Прикарпаття». Анонс матчу та LIVE

Футбол

У п’ятницю, 2 вересня, двома матчами стартує другий тур чемпіонату.

У групі А дебютант Першої ліги ФСК “Маріуполь” прийматиме івано-франківське “Прикарпаття”. Ця гра відбудеться на стадіоні “Діназ” у с.Демидів на Київщині. За протоколом безпеки воєнного стану матч пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 13:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

Обидві команди у новому сезоні стартували невдало, програвши фаворитам турніру з однаковим рахунком 0:3. Івано-франківці вдома поступилися “Поліссю”, а маріупольці у Львові – “Карпатам”. Після стартових невдач сьогодні ці суперники мають чудову нагоду реабілітуватися, щоб в очному протистоянні виявити сильнішого.

Минулого сезону на момент призупинки Другої ліги 2021/22 маріупольці посідали 11 місце групи “Б”. Влітку клуб з розбитого бойовими діями міста перебрався на Київщину, де буде ділити інфраструктуру з “Діназом”, змінив назву з ФК “Яруд” на ФСК “Маріуполь”, а також зібрав оновлену команду з гравців “Яруда”, юнацького складу ФК “Маріуполь” та інших клубів чемпіонату України. Завдання на сезон: награвати молодь, бути якомога вище у турнірній таблиці.

А от перед “Прикарпаттям” поставлена більш амбітна мета – потрапити у четвірку кращих групи “А” за підсумками першого етапу, щоб далі продовжити боротьбу у “чемпіонській” групі, яка боротиметься за вихід до УПЛ. Поки тренерський штаб намагається знайти гідну заміну Семотюку і Воробчаку, щоб гідно закрити опорну зону в середині поля. Можливо, будуть ще новачки в Івано-Франківську…

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 2 тур
ФСК «Маріуполь» (Маріуполь) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

2 вересня 2022 року. с.Демидів, стадіон “Діназ” – 13:00
Арбітр: П.Дубровець (Житомир). Асистенти арбітра: О.Гірс, М.Катющев (обидва – Одеса).
4-й арбітр: Д.Осауленко (Київ). Спостерігач арбітражу: В.Денисюк (Київська обл.).

ФСК Маріуполь – Прикарпаття. Відстань між дислокаціями команд-суперників – 621 кілометр є найбільшою (!) серед усіх пар 2-го туру, – зазначає офіційний сайт ПФЛ. Маріупольці на Київщині проведуть свій перший матч у Першій лізі в статусі господарів поля. Серед гравців «Маріуполя», які були задіяні у першому турі досвід виступів у Першій лізі мали лише 3 гравця, які  ще голів не забивали. Івано-франківський клуб обходиться у Першій лізі без нічиїх впродовж 8-ми ігор: 4 перемоги та 4 поразки. Прикарпаття в попередніх 4-х матчах Першої ліги очок не набирало.

Цікаві факти:
30-й гол у Першій лізі може забити Богдан Оринчак (Прикарпаття).
30-й тренерський матч Олега Рипана у Першій лізі.
асистент арбітра Олексій Гірс (Одеса) проведе 30-й матч у Першій лізі.

Обидві команди надзвичайно невдало розпочали сезон. Маріупольці поступилися “Карпатам” – 0:3, а івано-франківці з таким же рахунком програли “Поліссю”. Від дебютантів Першої ліги не очікували яскравого старту, а “Полісся” за рахунок індивідуальної майстерності, особливо не напружуючись переграло команду Олега Рипана. Очна зустріч – чудовий шанс для команд реабілітуватися перед власними вболівальниками, – пише UA-Футбол.

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *