“Ураган” – “Енергія”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футзал

Сьогодні, 11 листопада, о 13:00 на домашньому майданчику “драконів” відбудеться матч 10-го туру Vbet Екстра-ліги, в якому НФК “Ураган” зустрінеться з львівською “Енергією”.

Друге коло чемпіонату “ураганівці” розпочинають з “енергетичного” дербі. Команди зустрічались на “Боско-Арені” у першій грі першого кола поточного чемпіонату. Завершився запеклий поєдинок рахунком 1:3 на користь “Урагану”. Голами відзначились Моспан (6ʼ), Грицина Микола (39ʼ), Фаренюк (40). З команди суперника відзначився Теряєв (17ʼ).

Після першого зіграного 1-го кола НФК “Ураган” займає 2 місце у турнірній таблиці Vbet Екстра-ліги (19 очків після зіграних восьми матчів). “Енергія” 5 місце у турнірній таблиці (13 очків, 7 ігор).

Нагадаємо, що минулого тижня відбувся 9-й тур чемпіонату. У зв’язку з повітряною тривогою обидві команди не змогли зіграти матчі. Команда Максима Павленка у м. Хмельницький встигла зіграти 16 хвилин 11 секунд ігрового часу. Голами з “драконів” відзначились Моспан (1ʼ), Грицина (13ʼ). Команда Валерія Легчанова у Рівному не змогла розпочати матч, а також в “енергетиків” в запасі перенесена гра проти київського “ХІТа”.

“УРАГАН” – “ЕНЕРГІЯ”

11 листопада 2023 р. (субота), 13:00

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ, і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України.

https://www.youtube.com/watch?v=9EEnHCU2FZM

НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *