«Прикарпаття-ЗСУ» – «Нива» Тернопіль. Анонс контрольного матчу

Футбол

Сьогодні, 28 червня, івано-франківське “Прикарпаття-3СУ” проведе свій перший літній спаринг. Суперником стане тернопільська “Нива”. Контрольний матч пройде на полі стадіону “Рух” (початок о 16:30).

Підготовку до нового сезону обидві першолігові команди команди розпочали тиждень тому. Відзначимо, що тернополян вдруге у своїй тренерській кар’єрі очолив 54-річний наставник Василь Малик, з яким у сезоні 2019/20 “Нива” стала переможцем Групи “А” Другої ліги і підвищилась у класі.

Минулого сезону на першому етапі чемпіонату суперники обмінялися домашніми перемогами – 1:0 в Івано-Франківську та 4:0 у Тернополі. Фактично до останнього туру осінньої частини сусіди по турнірній таблиці групи “А” боролися за 4-е місце. У підсумку, “Нива” стала четвертою, а навесні фінішувала на 7-й позиції “Чемпіонської” групи. Натомість “Прикарпаття-ЗСУ” стало переможцем групи “Вибування”, посівши дев’яту підсумкову позицію Першої ліги 22/23.

Загалом в новітній історії суперники зіграли між собою 9 офіційних матчів (в Кубку України, чемпіонатах Другої і Першої ліг). Статистика на користь івано-франківців: 6 перемог, 1 нічия, 2 поразки (різниця м’ячів 14-10). Окрім цих поєдинків обидві команди провели ще й 8 контрольних ігор на футбольних полях Івано-Франківщини. І тут перевага також на боці господарів: 5 перемог, 1 нічия, 2 поразки (м’ячі 13-7). Останнє побачення відбулося 19 березня у селі Радча і завершилося з рахунком 1:1 (Хома – Бей).

Контрольний матч
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Нива» (Тернопіль)
28 червня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 16:30

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *