Наші профі. Підсумки півріччя: УПЛ

Футбол

І вишенькою на торті наших підсумків стане огляд виступів прикарпатських футболістів в Українській Прем’єр-лізі.

Роман Дебелко (“Кривбас” Кривий Ріг)
13 матчів в лізі (1 гол, 1 попередження), 1 матч в кубку


За підсумками футбольної осені в УПЛ лідирують одразу два клуби – “Кривбас” та “Дніпро-1”. У складі криворіжців нападник Роман Дебелко відіграв 14 поєдинків, в половині з яких виходив зі стартових хвилин. Всього в активі нашого земляка 1 гол та 1 попередження.

Владислав Семотюк (“Кривбас” Кривий Ріг)
4 матчів в лізі (1 вилучення)


Ще одним прикарпатським футболістом у складі “кривбасівців” є Владислав Семотюк. Восени молодий півзахисник провів на полі скромних 90 хвилин у 4 поєдинках та отримав одне вилучення.

Володимир Адамюк (СК “Дніпро-1” Дніпро)
13 матчів в лізі (1 гол, 2 попередження), 1 матч в кубку (1 гол), 2 матчі в Лізі чемпіонів УЄФА, 1 матч в Лізі Європи УЄФА


Разом з “Кривбасом” на вершині УПЛ “Дніпро-1”, який програє землякам лише за додатковими показниками. Основним оборонцем “спортклубівців” восени став уродженець Калущини Володимир Адамюк. 32-річний футболіст відіграв у 17 поєдинках, кожен з яких розпочинав у стартовому складі. Відзначимо, що Адамюк минулоріч дебютував у Лізі чемпіонів УЄФА, зігравши у двох матчах проти грецького “Панатінаїкоса”.

Роман Григорчук (“Чорноморець” Одеса)
16 матчів в лізі (7 перемог, 1 нічия, 8 поразок), 3 матчі в кубку (3 перемоги)


Результати одеського “Чорноморця” восени нагадували гойдалки. Ще б пак, команда під орудою Романа Григорчука непогано розпочала сезон і навіть була у першій трійці. Втім, далі не змогла втримати темп і зимуватиме на восьмій позиції. Разом з тим у кубку країни “Чорноморець” не знає гіркоти поразок і вже дістався півфіналу турніру.

Євген Данилюк (“Чорноморець” Одеса)
0 матчів в лізі/кубку


Свого шансу у складі “моряків” все ще очікує півзахисник Євген Данилюк. Перейшовши до табору “Чорноморця” з аматорських “Вільхівців” наш земляк 13 разів потрапляв до заявки на поєдинки, втім, так і не зіграв жодної хвилини у футболці одеситів.

Андрій Андрейчук (ФК “Олександрія”)
9 матчів в лізі, 2 матчі в кубку


Нападник Андрій Андрейчук новий сезон розпочав в основному складі “Олександрії”. В команді Руслана Ротаня Андрейчук здебільшого є гравцем ротації, в цілому зігравши у дев’яти зустрічах. “Олександрія” за підсумком осінньої частини сезону йде на одинадцятій позиції чемпіонату.

Артур Микитишин (ФК “Олександрія”)
5 матчів в лізі (1 попередження)


Ще одним прикарпатцем у складі “олександрійців” є Артур Микитишин. Всього в футболці команди відіграв 5 матчів, в яких напрацював на 1 попередження.

Вадим Червак (“Металіст 1925” Харків)
7 матчів в лізі, 2 матчі в кубку


Захисник Вадим Червак після скандалу з арбітринею та відбутої дискваліфікації відновив професіональну кар’єру у складі “Металіста 1925”. У складі харків’ян він так і не зміг проявити себе якнайкраще, тож всього зіграв дев’ять поєдинків у лізі та кубковому турнірі. “Металісти” за підсумком осені перебувають на дванадцятій позиції.

Владислав Приймак (“Оболонь” Київ)
14 матчів в лізі (6 попереджень), 3 матчі в кубку


А от інший наш оборонець Владислав Приймак після переходу з львівських “Карпат” одразу завоював місце в основі столичної “Оболоні”. Сумарно супердосвідчений футболіст зіграв у 17 матчах “пивоварів”. Разом з тим столичний клуб перебуває на тринадцятій сходинці і поки розташувався у зоні плей-аут.

Назарій Воробчак (ФК “Минай”)
0 матчів в лізі/кубку


Влітку Назарій Воробчак під час тренувальних зборів “Миная” зазнав важкого ушкодження, тож пропустив осінню частину сезону, не зігравши жодної хвилини.

Читайте також:
Наші профі. Підсумки півріччя: Жінки
Наші профі. Підсумки півріччя: Туреччина, Молдова, Франція
Наші профі. Підсумки півріччя: Перша ліга ПФЛ
Наші профі. Підсумки півріччя: Юнацька ліга УПЛ U-19
Наші профі. Підсумки півріччя: Друга ліга ПФЛ
Наші профі. Підсумки півріччя: Угорщина, Кіпр, Польща

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *